Çapkın erkekler için casus külot

Güncelleme Tarihi:

Çapkın erkekler için casus külot
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Çapkın kocanın kaçamağını ele veren bir casus alet geliştirildi. Külot 5 dakikadan uzun çıkarılırsa, içindeki alet, eşinin cep telefonunu çaldıracak.

Casus külotlar, modern teknolojiyle çalışan bir çeşit bekaret kemeri. Buluşun sahibi İtalyan seks uzmanı Dr. Guiseppe Cirillo. Söz konusu cihaz, külotlara takılıyor ve külotun vücuttan çıkarılıp çıkarılmadığını hafızasına kaydediyor. Külot 5 dakikadan fazla çıkarıldığında ise eşin cep telefonu çalıyor ya da mesaj düşüyor.

Casus işbaşında

Dr. Cirillo, ‘‘Bu cihaz, size, külotun ne kadar süreyle, kaç kez ve ne zaman çıkarılmış olduğunu bildirecek’’ dedi. Cihazın bir zamanlama aygıtı olduğunu söyleyen Cirillo, projesini hayata geçirmek için telekomünikasyon ve elektronik mühendisleriyle görüşmeler yapıyor.

Kimler takacak

Bu minik aleti, eşinden kuşkulanan herkes, gizlice hayat arkadaşının külotuna yerleştirebilecek. Ya da eşine kendisini aldatmadığını ispatlamak isteyenler bu cihazdan yararlanabilecek. Cirillo, ‘‘Bu cihazları kimler takacak’’ sorusuna, ‘‘Eşlerine sadık olduklarını kanıtlamak isteyen herkesin mutlaka takacağına inanıyorum’’ karşılığını veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!