Çanakkale Emniyet Müdürü Okur, merkeze alındı

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale Emniyet Müdürü Okur, merkeze alındı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2007 15:03

ÇANAKKALE Emniyet Müdürü Orhan Okur merkeze alındı, yerine Tokat Emniyet Müdürü İhsan Ünal atandı.

Haberin Devamı

Yaş haddinden emekliliğine 15 ay kala, bugün yayınlanan Başbakanlık Emniyet Müdürleri Kararnamesi'yle Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Çanakkale Emniyet Müdürü Okur, kentteki görevi süresince özellikle fuhuş, uyuşturucu ve akaryakıt kaçakçılığı konusunda gerçekleştirilen başarılı operasyonlara imza attı. 4 Mart 2005 tarihinden beri Çanakkale Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Okur’un, Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı emrinde görev yapacağı belirtildi.

EFGAN ALA SORUŞTURMA AÇTIRMIŞTI
Emniyet Müdürü Orhan Okur hakkında Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü yaptığı dönemde, şu an Başbakanlık Müsteşarı olan dönemin Valisi Efkan Ala, şehit aileleri için toplanan parayı amacı dışında kullandığı gerekçesiyle soruşturma açtırmıştı. Ancak Okur, Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yürütülen soruşturma ve açılan davadan aklanmıştı.

Haberin Devamı

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne Tokat Emniyet Müdürlüğü görevinden atanan 57 yaşındaki evli ve üç çocuk babası İhsan Ünal, ABD’de mesleki kurslara katıldı. 1988'den itibaren Antalya, İstanbul ve Bursa'da emniyet müdür yardımcılığı yapan Ünal, Bitlis, Balıkesir, Hatay, Denizli ve Tokat Emniyet Müdürlükleri yaptı. Ünal'ın orta derecede İngilizce ve Almanca bildiği kaşdedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!