Çaldıkları otomobili parçalayıp satıyorlardı

Güncelleme Tarihi:

Çaldıkları otomobili parçalayıp satıyorlardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2009 14:09

Manisa'da çaldığı otomobilleri parçalayarak sattığı ileri sürülen şebekenin 3 elemanı polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçen Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, araç hırsızlığı yaptığı belirlenen bir grubu takibe aldı. Polis, A.Ç. (24), Ü.K. (24) ve S.T'yi (20) yakalandı.

Gözaltına alınan 3 zanlının çaldığı çok sayıda aracı parçalayarak sattığı, park halindeki bazı araçların lastik ve teyp gibi parçalarını da sökmek suretiyle hırsızlık yaptığının belirlendiği bildirildi. Hırsızlık şebekesinin üyesi olduğu ileri sürülen 1 kişinin de arandığı öğrenildi.

Zanlıların park halindeyken lastiklerini çaldığı 45 UY 902 plakalı otomobilin sahibi Bayram Yavaş yaptığı açıklamada, pazar alışverişi yapmak için park ettiği aracının lastiklerinin çok kısa sürede çalındığını bildirdi. Yavaş, “aracımı lastik tamircisine götürsem bu kadar hızlı ve seri bir şekilde sökemezdi” dedi.

Zanlılar tarafından çalınan 45 DT 852 plakalı minibüsü parçalanan çiftçi Mehmet Aydın ise “minibüsüm benim elim ayağımdı. Minibüsümün bulunduğuna sevinemiyorum, paramparça olmuş. Perişan oldum” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, zanlıların işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!