Çakıcı’yla gitseydi keşke

Güncelleme Tarihi:

Çakıcı’yla gitseydi keşke
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2004 01:57

Eski Menajer Sinan Engin’in Alaattin Çakıcı ile telefon konuşmaları Beşiktaş’ın fanatik taraftarlarından
oluşan Çarşı Grubu içinde tartışmaya yol açtı.

ÇARŞI Grubu’nun www.forzabesiktas.com sitesinin forumunda söz alan taraftarlar, takma adla yazdıkları tepkilerini ‘Kahroluyorum, yazmak için cümle kuramıyorum’ ‘Keşke Sinan Engin de, Alaaddin Çakıcı ile birlikte ülkeyi terketseydi!’ sözleriyle dile getirdi. Ancak bu tartışmalar, günün ileri saatlerinde internet sitesinden çıkarıldı. Yayından kaldırılmadan önce Hürriyet’in tespit ettiği tepkiler şöyle:

EAGLAMANİA: Tek kelime ile iğrenç. Rakiplerimizi eleştirdiğimiz konular bize dönmeye başladı. Galatasaray ve Fenerbahçe’yi eleştiriyorduk, bize ne diyecekler şimdi?

OĞUZ 1903: Çakıcı, ‘Şampiyonlukta benim hiç katkım olmadı mı’ diyor. Rakiplerimizin diline düştük.

EUNGUDER: 100. yıldaki şampiyonluğumuza kimse leke süremez. Çakıcı, geçen sene şampiyon olmamızı sağlamışsa, madem öyle niye bu sene şampiyon olmamızı sağlamamış. Çok üzücü kahrolmamak elde değil.

FORZABESİKTAS: Bir camiayı töhmet altında bıraktığın için, yazıklar olsun Sinan Engin! Sinan Engin, her zamanki gibi yine kendine oynadı. O’nun huyu bu. Geçen seneki şampiyonluğun bu olayla hiçbir alakası yoktur.

BJK-FORCE: Offf off takımın hali bir yana. Sen neymişsin be Sinan Engin!. Kahroluyorum, yazmak için cümle kuramıyorum. Koskoca Beşiktaş menajeri nasıl böyle bir iş yapar anlamak imkansız. Sen Beşiktaşın değerlerini bilmiyormusun ki böyle mide bulandırıcı bir iş yapıyorsun. Başkalarının diline düşmekten öte, Beşiktaş için kara bir lekedir bu.

Çok üzücü bir durum

BEŞİKTAŞ’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba, Alaattin Çakıcı’nın yurtdışına çıkışı olayına bazı Beşiktaş yöneticilerinin adının karışmasıyla ilgili olarak, ‘Beşiktaş’ta bu olaylara sebebiyet verenler utansın’ dedi. Seba, ‘Burada konu Ahmet, Mehmet olayı değil. Beşiktaş’ı böyle bir duruma düşürmek üzücü’ dedi.

Sinan Engin dinlenmeli

BOLU’da bulunan Beşiktaş’ın Başkan adayı Fikret Orman, eski menajer Sinan Engin’in, Alaattin Çakıcı olayına karışmasına üzüldüğünü belirterek, ‘Sinan Engin’in dinlenmesi hem kendisi, hem de Beşiktaş camiası için yararlı olacaktır. Bizim ne siyasetle, ne mafyayla, ne de şiddetle alakamız var. Kötü olan hiçbir şeye taviz vermeyiz’ dedi.

İsteyen herkes formamızı alır

GENCAY Çakıcı’nın, ‘Ergun abi bana ve abime isimlerimiz yazılı iki GS forması göndermiş. Hem de bize. Şimdi işin yoksa Galatasaray’ı seneye şampiyon yap’ sözleri üzerine ise Galatasaray Spor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Ergun Gürsoy, Galatasaray resmi sitesine özel bir demeç verdi: ‘Bizden forma isteyen herkese forma veririz.’

Evcil’in eniştesi serbest

ORGANİZE
suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan Alaattin Çakıcı’nın yurtdışına kaçışına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Erol Evcil’in eniştesi Fırat Ardıç’ın da ifadesine başvuruldu. Cumhuriyet Savcısı Mustafa Erol tarafından sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı. Ardıç, Evcil’e ait şirketlerde çalışan İbrahim Arı ve Alaattin Albayrak adına pasaport çıkartıldığını ancak pasaportların ne amaçla kullanıldığını bilmediğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!