Büyük aşklar çabuk bitti

Güncelleme Tarihi:

Büyük aşklar çabuk bitti
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2002 01:53

Sanat dünyasında ayrılıklar peş peşe geldi. Meltem Cumbul, iki yıl büyük aşk yaşadığı Şevket Gözalan'dan ayrılırken manken Tuba Ünsal, Mustafa Sandal'la ilişkisini bitirdi. Kayahan'ın kızı Beste Acar da ikinci eşi Onur Berberoğlu'yla yollarını ayırdı.

1- Almanya ayrılık getirdi

Şov dünyasının genç yıldızı Meltem Cumbul, iki yıldır birlikte olduğu Universal Müzik'in eski patronu Şevket Gözalan'dan ayrıldı. Herkes onlara evlenecek gözüyle bakarken şok ayrılık, sanat dünyasında şaşkınlık yarattı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan ayrılığın nedeni ise, yapımcı Şevket Gözalan'ın işlerinden dolayı Almanya'ya yerleşmeye karar vermesi ve Cumbul'un da kendisiyle birlikte gelmesini istemesi. Türkiye'de dizi film çalışması yapan ve yeni bir film projesi hazırlıklarında olan Meltem Cumbul, sevgilisinin bu isteğini kibarca geri çevirince ayrılık da kaçınılmaz oldu. Şevket Gözalan tek başına Almanya'ya yerleşirken, Meltem Cumbul da işlerinin başına döndü.


2- Arabulucular devrede

Tuba Ünsal ile Mustafa Sandal, yaklaşık bir yıldır birlikteydiler. Sandal ile Tuba Ünsal, son dönemlerde evlenip evlenmeyecekleri haberleriyle gündemdeydi. Ünsal, ‘‘Evlilikten önce Mustafa'nın albümü var. Albüm çıksın evlilik sonra’’ diye açıklamalarda bulunuyordu. Ancak Musti'yle Tuğba'nın aşkı aniden noktalandı. Önceki gün Yerebatan Sarayı'nda bir tanıtıma katılan Ünsal, ‘‘Birlikteliğimiz, Mustafa' nın bir hatası nedeniyle bitti. Üç gündür görüşmüyoruz, Mustafa araya arkadaşlarını sokup barışmak istiyor, ama önce benden özür dilemeli’’ dedi.


3- Baba haklı çıktı

Türk pop müziğinin usta yorumcusu Kayahan'ın kızı Beste Acar, ikinci eşi Onur Berberoğlu'ndan boşanmaya karar verdi. Daha önce genç şarkıcı Tayfun Duygulu'yla evlenen Beste, bu evlilikten hemen sonra Onur Berbeoğlu'yla dünyaevine girmiş ve bir erkek çocuk dünyaya getirmişti. Bu evliliği onaylamadığı için babası Kayahan'la da arası açılan Beste, çok zor günler geçirmiş yine de eşinden vazgeçmemişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!