Bursaspor USA Derneği kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor USA Derneği kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2010 14:39

ABD'nin New York eyaletine bağlı Long Island şehrinde “Bursaspor USA Derneği” kuruldu.

Haberin Devamı

Bursaspor USA Derneği Başkanı Seyhan Eren, derneğin internet sitesinde yer alan açıklamasında, yesil-beyaz renklere gönül veren insanlar olarak hiçbir karşılık beklemeksizin, “Kulübüm için ne yapabilirim?” duygusuyla, azimle, inançla, birlik beraberlikle bir yola çıktıklarını belirtti.

ABD'de yaşayan ve Bursaspor'a gönül veren insanlar olarak bir yola çıktıklarına değinen Eren, şöyle dedi: “İşlerimizden, çocuklarımızdan, eşlerimizden vakit çalarak başladığımız yolculuğumuz, her geçen gün yeni güzergahlar, yeni yüzler, yeni ufuklarla devam etmekte. Biz bu maceramızda sadece kendi kendimizi eğlendirmenin değil, 'yanımıza ne kadar fazla yol arkadaşı alabiliriz' onun da telaşındayız.

Derneğimiz bir avuç insanla çıktı yola... Ve bu ilk kuruluş ve oluşum aşamasında bize destek veren tüm arkadaşlarımıza ve bize desteklerini esirgemeyen gurbette bizimle birlikte ayni kaderi ve heyecanı yasayan tüm Türk ve Bursasporlu arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Tüm bunları yaparken yeşil-beyazlı renge gönül vermenin yanı sıra sporun dostluk, barış ve kardeşliğin bir aracı olduğunu unutmadık hiç bir zaman.

Haberin Devamı

Sporu futboldan ibaret saymadık. Centilmenliği, sportmenliği katıldığı her ortamda göstermekten geri durmadık. Bursaspor USA Derneği'nin çıkmış olduğu bu yolda bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere bir kez daha teşekkürü borç biliyorum. Yolculukta aramıza katılmak isteyenler içinse her zaman yerimiz hazır. Sadece yarıda bırakıp gidenlerden olmayın yeter.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!