Burnu kesilen kadın: Esrar getirmediğim için burnumu kesti'

Güncelleme Tarihi:

Burnu kesilen kadın: Esrar getirmediğim için burnumu kesti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2005 14:39

Diyarbakır'da birlikte yaşadığı kişi tarafından burnunun kesildiğini iddia edilen T.G, “Esrar getirmediğim için uyurken A.K burnumu kesti” dedi.

Bağlar Beldesi Muradiye Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk annesi T.G (20), yaklaşık 4 yıldır birlikte yaşadığı A.K'den (39) 2 çocuğu bulunduğunu söyledi.

Bir hafta önce doğum yaptığını ve olay gecesi A.K'nin kendisinden sigara kağıdı istediğini belirten T.G, şunları anlattı:
“Gece yarısı komşulardan ona sigara kağıdı buldum.

Daha sonra kavga etmeye başladık. Benden esrar istedi. Ben de (Ben kadınım esrar nasıl bulurum?) dedim. Sonra bitkin düştüğüm için uyudum. Uyurken saçlarımın tutulduğunu fark ederek uyandım. Kendisine esrar getirmediğim için uyuduğum sırada bıçakla burnumu kesti. Burnumda yanma hissedince ellerimi burnuma götürdüm. O sırada ellerimi kesti. Burnuma dokunduğum zaman kopmak üzere olduğunu anladım.”

A.K'nin evden kaçtığını, kendisinin de hastaneye gittiğini belirten T.G, “Davacıyım. Şikayetçi oldum” dedi.
Genç kadının şikayeti üzerine A.K. gözaltına alındı.

T.G'nin babası Abdullah G. de yeni doğum yapan kızının bunları hak etmediğini belirterek, “Kızımın bir kabahati yok. Bunu ona nasıl yapar. Şikayetçiyiz. Kızıma yaptığının yanına kalmasını istemiyorum” dedi.

YAKALANDI

39 yaşındaki Ahmet Kaptan, polis tarafından yakalandı.

Bağlar Beldesi Muradiye Mahallesi'nde oturan Ahmet Kaptan, dün saat 05.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle nikahsız eşi Türkan Gezgin ile tartışmış, büyüyen tartışma sırasında mutfaktan ekmek bıçağını alan Ahmet Kaptan, eşini burnundan ve ellerinden yaralamıştı. Komşuların durumu polise bildirmesi sonucu Türkan Gezgin Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış, Ahmet Kaptan ise kaçmıştı.

Olaydan sonra polis tarafından her yerde aranan Ahmet Kaptan, dün gece gizlendiği bir evde yakalandı. Gözaltına alınan Kaptan, eşini korkutmak istediğini ancak daha sonra kendine hakim olamadığını söylediği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!