Bukalemun gibi kadın

Güncelleme Tarihi:

Bukalemun gibi kadın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Jennifer Lopez, artık kendini hem sinemada hem de müzik alanında kanıtladı. Bazıları Jennifer Lopez için ‘‘Bukalemun gibi, her ortama uyum sağlıyor’’ diyorlar. Lopez, Metropolitan Müzesi'nin Kostüm Enstitüsü'ne bağış toplamak için düzenlenen gecede de çevresine uyum sağlamakta zorlanmadı.

Jennifer Lopez sinema oyuncusu olduktan sonra şarkıcılığa da merak sarmıştı. Sahnede de kamera karşısında olduğu kadar rahat ve aynı zamanda başarılı olduğu görüldü. Gerçekten de öyle olmalı ki, Jennifer Lopez'in ‘‘On the 6’’ isimli albümü ikinci platin plak ödülünü kazanmaya aday.

Genç oyuncu ve şarkıcı, sadece kendi kafasıyla hareket etmekten vazgeçmiyor. Sanatçının Sean Puffy Combs ile yaşadığı ilişki, yakın dostlarını endişelendirmişti. Madonna da, Gwyneth Paltrow da Jennifer Lopez'e Puffy'den hayır gelmeyeceğini defalarca tekrarlamışlardı. Fakat Jennifer Lopez bu uyarılara aldırmayıp, sevgilisiyle ilişkisini devam ettirdi.

Bir zamanlar Liz Taylor ile Richard Burton'un yaşadığı fırtınalı aşkı, küçük değişikliklerle Jennifer Lopez de sevgilisiyle yaşıyor. Sanatçının Grammy Ödülleri'nin dağıtıldığı gece giydiği şeffaf seksi kıyafet uzun süre konuşuldu. Tabii ki basında da büyük ilgi gördü.

Jennifer Lopez, Bronx'da doğdu. Birbirine çok bağlı Puerto Rico'lu bir ailenin kızıydı. ‘‘In Living Color’’ isimli komedi filminde rol aldı. Daha sonra Gregory Nava'nın ‘‘My Family’’ isimli filminde kahraman bir kadını canlandırdı. Bu filmi Oliver Stone'un ‘‘U Turn’’ isimli filmi izledi.

Sevgilisiyle çalışacak

Sinema dünyasında adını duyurmaya başlayan Jennifer Lopez, oyunculuğu bir kenara itip Puffy'nin yapımcılarından biri olarak kayıt stüdyosuna girdi. Genç sanatçı, şarkıcı olmaya kararlıydı. Sinema oyuncuları arasında müziğe kolayca geçip üne kavuşanlara pek sık rastlanmıyor. Ama Jennifer Lopez, zor olanı başardı. Sanatçının ‘‘If You Had My Love’’ isimli hit parçası, pop müzik listelerinde en iyi 10 parça arasında yer aldı.

Puffy-Lopez çiftinin pembe dizisi, 1999 yılının 27 Aralık sabahı ilginç bir aşamaya geldi. Puffy gece yarısı silahlı saldırıda bulunmak suçundan aranırken, Jennifer Lopez de sevgilisiyle birlikte arabaya binip polisten kaçmaya çalıştı. Sevgililer geceyi nezarethanede geçirdiler. Jennifer Lopez, nöbetçilerden el kremi isteyerek soğukkanlılığıyla herkesi şaşırttı.

Haberin Devamı

Jennifer Lopez, bir yıldız gibi şarkı söyleyip rol yapıyor. Barbara Streisand ve Cher'e yeni bir rakip geldi gibi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!