Bu starlara sakın 'Diyet' demeyin!

Güncelleme Tarihi:

Bu starlara sakın Diyet demeyin
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2014 15:46

Ünlü kadınlar her daim göz önünde olduklarından dolayı formunu korumak için spor yapıp diyet uyguluyor. Bazıları ise kendi vücütlarıyla gayet barışık.

Haberin Devamı

J

Bu starlara sakın Diyet demeyin
ennifer Lopez
Ünlü müzisyen ve oyuncu Jennifer Lopez, zayıf olmayan biçimli vücüduyla o kadar barışık ki, zayıflaması gerektiğini tembih eden menejerini kovdu.
Lopez,'Glamour' adlı gazeteye kimseye benzemek istemediğini, kendisiyle barışık olduğunu ifade etti.

Jennifer Lawrence
ABD'li aktris Jennifer Lawrence 'Açlık Oyunları' filmindeki Katniss Everdeen olarak da biliniyor. Altın Küre ve Oscar gibi önemli ödüllere layık görülen Lawrence, 'diyet' kelimesinden adeta nefret ediyor. İngiliz bir magazine demeç veren ünlü oyuncu, zayıflaması gerektiren hiç bir filmde oynamayı kabul etmeyeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Bu starlara sakın Diyet demeyin
Beyoncé
Ünlü müzisyen Beyoncé, 18 yaşında kilo almaya başladığını ve zayıflaması için baskıya maruz kaldığını, bunun üzerine de 'Bootylicious' adlı şarkıyı geliştirdiğini belirtti. Kadınların dolgun vücutlarını kutlayan şarkı, Beyonce'in düşüncesini yansıtıyor: "Bunu dert edeceğine karakterini geliştirip zevk almaya bak".

Drew Barrymore
Drew Barrymore birçok kez dolgun vücudunu sevmeyi öğrendiğini dile getirdi. "Tanrı benim dolgun olmama karar vermişse buna neden karşı çıkayım ki?" diye konuşan Barrymore bedeninin düzgün çalıştığını ve bundan memnun olduğunu ifade etti.

Adele

Bu starlara sakın Diyet demeyin

Gerçek adı Adele Laurie Blue Adkins olan ve birçok ödül alan ünlü müzisyen, toplu vücudundan dolayı aralarında Karl Lagerfeld gibi ünlü moda isimleri tarafından eleştirildiyse de kendi bedeninden şikayetçi olmadığını vurguladı. Adele, fazla kilolarından sırf sağlığını ya da seks hayatını kötü etkilediği takdirde kurtulmak isteyeceğini belirtti.

Tyra Banks
‘America’s Next Top Model’ adındaki manken yarışmasını düzenleyen ve sunan Tyra Banks istisnasız her kadının güzel olabileceğine inanıyor.
Bu starlara sakın Diyet demeyin

Kate Winslet
Kate Winslet, kapağını süslediği bir magazinde bacaklarını inceltmiş olarak gördüğünde çok kızdı. Titanic filmi ile dünyaca ünlenen Winslet, 2008'de verdiği bir demeçte mükemmeliğe inanmadığını, aksine insanın kendi bedeniyle barışık olmasının önemli olduğunu vurguladı.

Kelly Osbourne
Heavy Metal'in efsane ismi Ozzy Osbourne'nun kızı Kelly Osbourne, en az 30 kilo verdiğine rağmen mükemmel bir vücuda ulaşamadı ancak bunu dert etmeyen Osbourne, mükemmel bir vücudun zaten çok sıkıcı olduğunu düşünüyor.

Haberin Devamı

Christina Hendricks

Bu starlara sakın Diyet demeyin

'Mad Men' dizisinin seksi sekreterini canlandıran Christina Hendricks, oyuncu kariyerine başlamadan önce mankenlik yaptı. 2010 yılında ABD'li 'Health Magazine' dergisine demeç veren Hendricks, aynanın önünde soyunduğunda kadın gibi göründüğüne sevindiğini ve güzel hissetğini dile getirdi.

Eva Mendes
2012 yılında Marie Claire dergisine demeç veren ünlü oyuncu Eva Mendes, aynanın karşısına geçtiğinde kendi hakkında arkadaşına söyleyemeyeceği olumsuz yönlerini kendisine de söylemeyeceğini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!