Bu sevişme sahnesi çok konuşulacak

Güncelleme Tarihi:

Bu sevişme sahnesi çok konuşulacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2009 09:44

RTÜK dizilerdeki sevişme sahnelerine uzun ve müstehcen olduğu gerekçesiyle ceza yağdırmaya devam ederken sezonun iddialı filmlerinden “Gece’nin Kanatları”nda bir intihar bombacısını canlandıran Beren Saat ile Murat Ünalmış’ın sevişme sahnesi sınırları zorlayacak.

Haberin Devamı

FİLMDEN KARELER İÇİN TIKLAYIN

Gecenin Kanatları’nda 12 Eylül darbesinden sonra, anne ve babası polis baskınında gözleri önünde katledilen Gece’nin (Beren Saat) yaşadığı büyük dram, onu aşk ve ölüm arasında bir seçim yapmaya zorluyor. Gece’nin aşk konusunda seçim yapmak zorunda olduğu kişi ise milli takıma 400 metre koşucusu olmak için çalışan Murat Ünalmış’ın oynadığı Yusuf. Saat ve Ünalmış bu tutkulu aşkı en gerçekçi şekilde yansıtabilmek için cesur sevişme sahnelerine imza attı.

 12 Eylül’ün ardından

 

Serdar Akar’ın yönettiği filmde,Erkan Petekkaya, Yavuz Bingöl, Alper Kul, Teoman Kumbaracı, Ferit Kaya, Ali Barışık gibi ünlü isimler de rol alıyor. 12 Eylül darbesinin Türk halkında yarattığı psikolojik çöküntüyü, tutku, inanç ve aşkla örülmüş bir öyküyle perdeye taşıyan film, 11 Aralık’ta gösterime girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!