Bu kez sevgi sel oldu

Güncelleme Tarihi:

Bu kez sevgi sel oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2008 00:00

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Kaz Dağları’ndaki kampta, sel sularına kapılarak yaşamını yitiren Kemer Country’nin kurucusu Esat Edin ve üç çocuğu, dün İstanbul’da toprağa verildi. Esat Edin ile Cem, Serra ve Aliye adlı çocuklarının cenaze töreninde bu kez sevgi sel oldu.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’de eğitim gördüğü için geziye katılmayıp kurtulan 14 yaşındaki Murat Edin, Teşvikiye Camii’nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine erken saatlerde gelerek babası Esat Edin ile kardeşleri 12 yaşındaki Cem, 10 yaşındaki Serra ve 7 yaşındaki Aliye’nin naaşları başında tek tek dua etti.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

ESAT EDİN'İN FOTOĞRAFLARI

ESAT EDİN KİMDİR?

Taziyeleri Esat Edin’in babası Ahmet Seci Edin, kardeşleri Rıfat Edin ile Leyla Edin, amcası Osman Edin, Esat Edin’in geçen mart ayında yaşamını yitiren eşi Mehpare Taki Edin’in erkek kardeşi Mehmet Taki ve annesi Rozi Taki kabul etti. Murat’ı ise arkadaşları teselli etti. İşadamı Cem Boyner de, Murat’ın yanındaydı. Eğitimine, babasının istediği gibi İngiltere’de devam edecek olan Murat Edin, cenaze töreni başlamadan camiden ayrıldı. Açılan taziye defterine, Esat

/images/100/0x0/55ea2201f018fbb8f86d3d56
Edin’in gülen fotoğrafını yapıştıran 16 yıllık bir çalışanı Serra Kardeş, "Seni hep böyle hatırlayacağız. Meleklerini de" diye yazdı. Cenazeye katılanlar yakalarının yanı sıra, Esat Edin ve 3 çocuğunun fotoğraflarının yer aldığı kartları boyunlarında taşıdı.

Cenaze törenine milletvekilleri Egemen Bağış ve Mehmet Sevigen, TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, eşi Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Fener Rum Patriği Bartholomeos, Mustafa Koç, Güler Sabancı, Ali Koç, Ethem Sancak, Cem Kozlu, Faruk Süren, Sadettin Saran, Hüsnü Özyeğin, Nuri Çolakoğlu, Çetin Nuhoğlu, Ahmet Özal, Halis Komili, Sedat Aloğlu, Erdal Aksoy, Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan ve Mehmet Ali Birand’ın da aralarında bulunduğu dostları katıldı.

Cenaze namazı kılınırken, imam, Aktütün şehitlerine de rahmet dileyerek, "Allah ölüm vakti geldiğinde herkes için bulunduğu yerde bir sebep takdir eder. Edin ailesine de bulundukları yerde Rabbim bir sebep takdir etti" dedi. Esat Edin ve çocuklarının naaşları, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kemer Golf & Country Club’a götürüldü. Burada helallik alınan cenazeler, Göktürk Mezarlığı’nda, mart ayında kanserden yaşamını yitiren Mehpare Edin’in yanına gömüldü.

ESAT EDİN VE ÜÇ ÇOCUĞUNUN HAYATINI KAYBETTİĞİ O KAMP

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!