Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2001 00:00



Haberin Devamı

sürün

Maybelline New York'un göz farlarını deneyin. Bu seriye ‘‘serinlik veren’’ adı uygun görülmüş. Çünkü farın su bazlı jel formülü, nemlendirici gliserinle zenginleştiril-miş. Kolaylıkla sürülüyor, 8 saat dayanabiliyor. göz kapağını tahriş etmiyor. Renkler sedefli, ışıltılı ve parlak.

gezin

Sabancı Üniversitesi'nin genç sanat öğrencileri ilk kez bir sergi açtılar. Öğrencilerin desen ve resimlerinden oluşan Wieslaw Zaremba Atölyesi Bahar Sergisi, üniversitenin Tuzla'daki kampüsunde. Serginin küratörlüğünü, öğretim üyesi Wieslaw Zaremba yapmış.

dikkat edin

Ünlü mayo markası Nelson, mayonun ömrünü uzatmak isteyenler için altın öğütler veriyor: Deniz ya da havuzdan çıktığınızda, mayonuzu soğuk veya ılık suyla çalkalayın. Güneş yağı mayonuzdaki elastiki ipleri eritir. Bu etkiyi azaltmak için her kullanımdan sonra yıkayın. Mayonuzu elde, sabunla yıkayın. Islak mayoyu ağzı kapalı plastik torbada tutmayın. Asmadan kurutun, ütülemeyin.

gidin

Club Natura Oliva, Türkiye'nin en güzel göllerinden Bafa'nın kenarında. Doğayı sevenler için. Dağcılık, kano gezileri, doğa yürüyüşü yapmak isteyenler için ideal. Ayrıca Priene, Milet, Didim, Yediler Manastırı, Taş Devri Mağarası gibi antik yöreleri gezebilirsiniz. İsteyenler 25-29 Haziran arasında Hakan Onum'un Taici ve Çigong programına da katılabilir. Tel: 252-519 10 72-73-74.

bilet alın

Heavy Rock'un en önemli gruplarından Megadeth, 3 Temmuz günü İstanbul Maslak Venue'de bir konser verecek. Grubun kurucusu, ünlü müzisyen Dave Mustaine de konsere katılacak. Grubun bu konseri ‘‘The World Needs a Hero’’ başlıklı albümün tanıtımı çerçevesinde yer alıyor. Biletler, şu anda Biletix'de satılıyor. İlk bin bilet alana Megadeth'in albümü hediye edilecek.

yararlanın

Borusan Kültür ve Sanat Merkezi'nin Müzik Kütüphanesi'nde 4 bin kitap, 6 bin CD, 2 bin 500 LP, 599 DVD ve 2 bin 500 nota var. Burada CD, LP dinleyebilir, DVD ve video seyredebilirsiniz. Herkes yararlanabilir. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Tünel'e doğru giderken, 421 numaralı binanın ikinci katında. Her gün saat 10.00-19.00 arası açık.

dinleyin

Dikkat çekici viyolonselci ve besteci Giovanni Sollima bugün saat 19.30'da Aya İrini'de 29. Uluslararası İstanbul Müzik Festivali kapsamında bir konser verecek. Gençliğinden itibaren müziğin her türüne ilgi duyan İtalyan sanatçıya Diane Pascal-Jennifer Orchard (kemanlar), Danielle Farina (viyola) ve Astrid Schween'den (viyolonsel) oluşan ‘‘Lark Dörtlüsü’’ eşlik edecek.

tadın

Melek Boz Restaurant, Bodrum'un iyi bilinen bir lokantası. Melek Boz, bu ay Türkbükü'nde yeni bir yer açtı. Akdeniz tatlarının ağırlıkta olduğu mönüde, kalamar dolması, fırında ahtapot, deniz mahsüllü pilav ve balık çeşitleri, kabak çiçeği dolması, fava ve köy baklavası yiyebilirsiniz. Tel: 252-377 51 34.

planlayın

The Marmara Bodrum

The Marmara Bodrum, tatilciler için İngiltere'nin bağımsız müzik yapan nitelikli plat şirketleriyle anlaştı. Otelin Ege Denizi'ne bakan barı ve çatı katındaki yüzme havuzlu geniş terasa açılan kulübü, bu yaz en çok ilgi çeken yerlerden biri olmaya aday. The Marmara Bodrum'daki bu etkinlikte, Temmuz ayında Nuphonicxc'i temsilen Jools Butterfield ve Glenn Gunner (Block 16), Tummy Touch'tan Tutto Matto ve Organic Audio, Strut Plak Şirketi'nin temsil ettiği Tony Rossano ve Simon Haggis, Manchester'ın ünlü plak şirketi Grand Central Records Martin Brow (Jwalk/Fat City) yer alacak. Temmuzda her hafta bu isimlerden biri sahne alacak. Rare Groove, soul, funk, afro, disco, boogie, hip hop, latin ve house, her türlü müzik dinlenebilecek. The Marmara Bodrum tel: (0252) 313 81 30 www.themarmarabodrum.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!