Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2001 00:00



Haberin Devamı

gezin

İstanbul Kadıköy'deki Mine Sanat Galerisi'nde bu yaz 14'üncü kez düzenlenen Çağdaş Sanat Sergisi başladı. Yapıtları sergilenen ressamlar: Özdemir Altan, Koray Ariş, Zeki Arslan, Mustafa Ata, Tomur Atagök, Ferruh Başağa, Bedri Baykam, Bubi, Adnan Çoker, Burhan Doğançay, Hüseyin Gezer, Meriç Hızal, Ergin İnan, Balkan Naci İslimyeli, Nur Koçak, Komet, Zekai Ormancı, Ferit Özşen, Yusuf Taktak, Güngör Taner, Seyhun Topuz, Ömer Uluç ve Utku Varlık.

Çınar Oteli'nin yazlık havuzu, Yeşilköy İstanbul.

serinleyin

Otellerin yazlık havuzları açıldı. Bunların çoğunda büyük havuzun yanısıra ayrıca bir çocuk havuzu bulunuyor. Haftasonları açık büfe düzenleniyor, fiyatlar artıyor. Bazı otellerin tek giriş ücretleri 60 dolara kadar yükseliyor, bazıları ise 15 dolarda kalıyor.

dinlenin

KalkanHan, 1985'te restore edilmiş bir taş ev. Türkiye'nin ilk minimalist oteli. 6 standart, 4 süit odası var. İç mekanlarda beyaz egemen. Kahvaltı ve akşamüstü içkileri Akdeniz'e bakan terasta sunuluyor. İsteyen denize girebilir. İsteyen Kekova, Kaleköy ve Patara'ya karadan ve tekneyle düzenlenen gezilere katılabilir. Civardaki Tango, Kuru ve Sultan gibi lokantalarda yemek yiyebilir....

Tel: 242-844 31 51.

seçin

Damat-Tween ilkbahar yaz sezonunda iddialı renkler ve desenlerle karşımıza çıkıyor. Şıklık, işlevsellik ve rahatlık koleksiyonun en önemli özellikleri. Damat-Tween mağazalarına bir bakın.

gidin

1. Diyarbakır Kültür ve Sanat Festivali pazar günü sona eriyor. Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu bu festivalde dün Brian Friel'in ‘‘Molly S-Görmeye Dair’’ adlı oyununu sergiledi. Bugün de matine ve suarede Jorge Goldenberg'in ‘‘Knepp’’ adlı oyunuyla Diyarbakırlıların karşısına çıkacak.

bakın

Birçok içgiyim markası, ürünlerinde Tactel ipliği kullanıyor. Tactel, teflon ve lycranın yaratıcısı DuPont tarafından geliştirilmiş. Cildin nefes almasını sağlıyor, teri dışarı atıyor, yumuşak ve hafif. Yıkamaya karşı dayanıklı. Tactel'le üretilmiş iççamaşırlarını deneyin.

uğrayın

Cafe Mio, İstanbul Teşvikiye'de, Teşvikiye Camii'nin tam arkasında. Mönüsü, 19. yüzyılda yaşamış Elice Castagnetti adında bir İtalyanın kızı için hazırladığı tariflerden oluşmuş. Özellikle makarna ve tatlı (örneğin Venedik’in tatlı tortellinisi, panna cotta vb.) sevenler, uğrayın... Tel: 212-291 23 00-01.

kaçırmayın

Yaza özgü kozmetik ürünleri sizi bekliyor. Lancome, bir hediye paketi hazırladı. İki güneş, bir cilt bakım ürünü alanlara, içinde 10 ürün bulunan, yazın kullanabileceğiniz kullanışlı ve şık bir çanta armağan ediliyor. Çantanız isteğinize göre sarı, lacivert ya da kahverengi olabilir...

bilet alın

Müzik dünyasının dev ismi Depeche Mode, 30 Ekim 2001'de İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bir konser verecek. Ancak bilet satışı 20 Haziran'da sona erecek. Biletler tüm biletix satış noktalarında, ayrıca İzmir ve Ankara Vakkorama mağazalarında satılıyor.

deneyin

SuperPlat, karın bölgesi yağları ve şişliklerini indirmekte iddialı. Tablet halinde satılan SuperPlat'ın bir diğer özelliği de tamamen bitkisel oluşu. İçinde yeşil çay, giava çayı, kudret otu ve hint inciri var.

Festival sezonu

8. Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali 9 Haziran'da Antalya'da Aida operasıyla başlıyor. Yunan Ulusal Balesi Zorba balesini, Kazak Devlet Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu Carmen operasını, Belarus Ulusal Akademik Bale Tiyatrosu Spartacus balesini sergileyecek.

Club Nokia 1-14 Haziran arasında AFM Fitaş Beyoğlu Sinemaları'nda sinema günleri düzenliyor. John Malkovich Olmak, Snatch, Dövüş Kulübü, Zor Baba, Yeşil Yol, Erin Brokovich ve Çikolata. Bilgi için: 212-251 74 94.

Pamukbank Fotoğraf Galerisi'nde ‘‘Paris Bir Kadındı’’ adını taşıyan yeni bir sergi var. Sergide Fransız fotoğrafçı Florence Gruere'in daha önce Paris'te sergilediği alacakaranlıkta Fransız başkentini ve kadın bedenini yansıtan 40 siyah-beyaz fotoğrafı görülebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!