Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

İzleyin

‘‘The Green Mile/Yeşil Yol.’’ Vizyondaki diğer filmler gibi o da Oscar'a aday. Hem de 4 dalda. Tom Hanks, David Morse, Bonnie Hunt, Michael Clarke Duncan ve Harry Dean Stanton. senaryo ve yönetmen ise Frank darabont. Daha önce ‘‘The Shawshank Redemption'ı yönetmişti. Amerika insan hakları ihlalleri konusunda her yıl uyguladığı ölüm cezası nedeniyle eleştirilir. Hollywood bir süredir sıradışı filmlerle de gişe başarısı yakalama dönemine girdi. Bu filmle de Hollywood, başta Amerikalıları ölüm cezasını yeniden değerlendirmeye çağırıyor. Etkileyici ve güçlü bir film.

Deneyin

Biracılar gene iyisiniz. Bu kez 70 cl'lik şielerde biranızı yudumlayabileceksiniz. Marmara 34, 33 ve 50 cl'lik şielerin yanısıra artık 70 cl'lik ambalajlarda. Çevirince kolay açılabilen kapak, emniyet bandı ve ilk kabartmalı dönüşümsüz bira şişesi. Deneyin.

Okuyun

Stephen Aroyo, dünyanın en tanınmış ve saygın astrologlarından. Kitabı hiç astroloji bilmeyen biri tarafından bile anlaşılabilecek şekilde yazılmış. Astrolojinin esas dayandığı temelin enerji olduğu savında. Kitabın adı ‘‘Astroloji, Psikoloji ve Dört Element’’. Türkçe'ye konunun uzmanlarından Barış İlhan tarafından çevrilen kitap, yeni astrolojiyi Türk okurlarına tanıtmayı hedefleyen İlhan Yayınevi tarafından yayımlanmış.

Gidin

Latin ezgilerine meraklı olanlar için. Qbanas Latin Club ve Restaurant. Her çarşamba İstanbul kuruçeşme’de Q Midnight'ta artık İspanyol geceleri düzenleniyor. Hollanda'dan Dj Gringo'nun yönetiminde latin geceleri. Üstelik farklı katlarında farklı alternatifler var. Q Midnight Club'da Leman sam sahne alıyor. Dünya mutfaklarından zengin seçenekleriniz de var.

Giyin

Tommy Hilfiger 2000 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu piyasaya çıkarttı. Mavi tonları ağırlıkta. Bu sene çizgisi daha modern ve genç. Yani cool ve hip ruhu ön planda.

Gezin

Galeri Nev, Ankara'daki sergi salonunda 2000 Yılı, Galeri Nev' 15 Yıldönümü sergilerini sürdürüyor. 3 Mart’ta açılan sergi 4 Nisan'da sona erecek. Kaçırmayın. Bakın kimlerin eserleri var: Arif Dino, Fikret Mualla, Arif Dino, İlhan Koman, Erol Akyavaş, Tiraje, Mehmet Güleryüz, Komet, Alaettin Aksoy, Utku Varlık, Ergin İnan, Elif Ayiter, Mehmet Koyunoğlu...

Ressam Filiz Başaran'ın Türkiye İş Bankası Ankara Sanat Galerisi'nde yer alan yeni çalışmalarının temasını zeytin oluşturuyor. Sergi 1 nisan'a kadar gezilebilir.

Dikkat

O bol uzun pantolonlar var ya. Onların fermuarlarla bermuda ya da kısa şorta dönüşenleri moda olmayı sürdürüyor. Hem erkekler hem kadınlar için. Erkekler için bermudaysa, kadınlar için capri. Bahar için böyle. Daha sıcak yaz günleri için pantolonlarınızı şorta dönüştürmeye hazır olun.

Alın

Bu kez 0-14 yaş grubu için. Gençlere enerjik, canlı, rengarenk ve pozitif bir yaşam. Girl, unisex ve bebek olmak üzere üç gruptan oluşan L.C. Waikiki, çocuk ve gençlerin kendilerini özgürce ifade edebilmelerine olanak sağlıyor. Unisex grubunda spor ve rahat giyim ön planda. Bel ve paça kordonlu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!