Bu da orman düğünü

Güncelleme Tarihi:

Bu da orman düğünü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2008 11:50

ARDAHAN’ın Damal İlçesi'ne bağlı Eskikılıç Köyü'nde çiftçilik yapan 29 yaşındaki Ayhan Göçmen, hayatını birleştirdiği Aygül Fidan ile düğününü Damal ormanlarında yaptı.

Haberin Devamı

ORMAN DÜĞÜNÜNÜNDEN KARELER

İlçedeki salon kirasının 2 bin YTL olduğunu söyleyen Göçmen, “Düğün nedeniyle zaten bir hayli masraf yapmıştım. Salona verecek o kadar param da yoktu. Ben de düğünümü ormanda yaptım. Temiz havada doyasıya eğlendik” dedi.

Hanak İlçesi'ne bağlı Çiçeklidağ Köyü'nde tanışan Aygül Fidan ile çiftçi Ayhan Göçmen evlenmeye karar verdi. Düğün hazırlarına başlayan Ayhan Göçmen, Eskikılıç Köyü'ndeki evini onardı. Yyeni eşyalar ile gelinlik ve damatlık da alan Göçmen, yaklaşık 5 bin YTL harcadı. Damal’da salon kiralamak isteyen ancak 2 bin YTL ücret istenmesi üzerine bu isteğinden vazgeçen Göçmen, düğün için Ardahan-Posof karayolu üzerindeki Damal ormanlarını seçti. Aygül Fidan’la ormanda gerçekleştirilen düğünle dünyaevine giren Göçmen, “Salon kirası için 2 bin YTL istediklerinde neye uğradığımı şaşırdım. Zaten o kadar param da yoktu. Benim de aklıma orman geldi. Yakınlarımla birlikte masa sandalyeyi buraya taşıdık. Sonuçta muradıma erdim, çok mutluyum” dedi.

Ormanda düğünün çok güzel olduğunu söyleyen gelin Aygül Göçmen ise “Ayhan düğünün ormanda olacağını söyleyince önce şaşırdım. Ancak bir salona o kadar para verilmesi de çok saçma geldi. Açık havada çok güzel bir düğün oldu, herkes gönüllerince eğlendi” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!