Bu da 'cezaevi bağımlısı'

Güncelleme Tarihi:

Bu da cezaevi bağımlısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2013 15:33

Beş yıl hapis yatıp çıktıktan sonra hırsızlık suçu işleyen, bu da onu cezaevine göndermeye yetmeyince 82 yaşında bir kadına tecavüz eden Daniel Hewett'in "hapiste yatmayı çok sevdiği" açıklandı.

Haberin Devamı

İngiltere’nin Sussex bölgesindeki Hove kentinde, 70’li yaşlarındaki bir adamın evini soyup "topluma tehdit oluşturduğu" iddia edilmesine rağmen serbest bırakılan 23 yaşındaki Daniel Hewett olaydan sadece günler sonra evini soymaya çalıştığı 82 yaşındaki bir kadına tecavüz etti.

2007 yılında henüz 17 yaşındayken yine Hove kentinde Çek Cumhuriyeti’nden bir öğrenciye kırık bir şişeyle saldırıp bir gözünü kör ettiği için 5 yıl hapis yatan Hewett’in "hapisteki hayatı daha çok sevdiği" ve serbest bırakıldığından beri "geri dönmek için çaba harcadığı" açıklandı.

Hewett’in tecavüzüne uğrayan yaşlı kadın ise kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. 82 yaşındaki kadının hayati tehlikesi olmadığı açıklandı.

Tecavüzden kısa süre sonra penceresini kırarak girdiği boş bir evde uyurken yakalanan Hewett, çıkarıldığı mahkemede tecavüz ve hırsızlık suçlamalarını kabul etti ve akıl hastası olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Tecavüzcünün alacağı ceza 19 Eylül’de belirlenecek.

BAKMADAN GEÇME!