Bu bir ‘Gurur’ davası

Güncelleme Tarihi:

Bu bir ‘Gurur’ davası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2013 00:00

Evlilik hayali kurarken terk edilen Özlem T., nişanlısı Fatih K.’ye kendisini aldattığı, HPV virüsü kapıp hastalanmasına yol açtığı iddiasıyla dava açtı. Genç kadın, “Bu davayı gururum kırıldığı için açtım” dedi.

Haberin Devamı

BİR havayolu şirketinde hostes olarak çalışan Özlem T., nişanı bozan polis arkadaşı Fatih K.’ye tazminat davası açtı. Genç kadın, Fatih K.’den HPV virüsü kaptığını öne sürdü. İnsanlık onurunun zedelendiği iddiasıyla 11 bin liralık tazminat davası açan Özlem T. ayrıca, “Eğer hakkımda dava açarsan elimdeki özel fotoğrafları herkese veririm” diyerek şantaj yoluyla tehditte bulunan Fatih K. hakkında suç duyurusunda bulundu. Dava dilekçesine göre, Özlem T., 2006’da tanıştığı Fatih K. ile Aralık 2011’de nişanlandı. Mesleği gereği sürekli seyahat eden genç kadın, otomobilini nişanlısına bıraktı, nişanlısının trafik cezalarını ödedi. Evlilik hayali kuran Özlem T., bir süre önce nişanlısından gelen ‘Her şey bitti’ mesajıyla yıkıldı.
Dava dilekçesinde, Fatih K. ile birçok kez ilişkiye girdiğini ve HPV virüsü kaptığını iddia eden Hostes Özlem T., hastalığın tedavisi için 18 Şubat’ta ameliyat oldu. Hastaneye 6 bin 500 lira ödeyen Özlem T., nişanlısının da aynı hastalıktan tedavi gördüğünü öne sürdü. Özlem T. ayrıca, Mukadder Y. isimli bir kadının kendisini telefonla arayarak Fatih K. ile uzun süredir aşk yaşadığını söylediğini ve “Fatih K.’nin yakasından düş” diyerek kendisine küfrettiğini anlattı.

‘KUSURUM YOK’

Haberin Devamı

Özlem T. dava dilekçesinde şöyle dedi: “Davam sadece nişanın bozulmasından kaynaklı tazminat davası değildir. Gururu kırılan, kandırıldığını anlayan, kişilik hakları saldırıya uğrayan ve nişanın bozulmasında kusursuz olduğum için bir nebze de olsa zararının giderilmesi için açılmış bir davadır.”

HPV nedir

Kişiden kişiye bulaşan HPV enfeksiyonunun bazı türleri seksüel ilişkiyle bulaşıyor ve rahim ağzı kanserine yol açabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!