Bu akşam MFÖ var Hisar'da

Güncelleme Tarihi:

Bu akşam MFÖ var Hisarda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bir dönem yaptıkları müziklerle, sonra ‘‘ayrılıyorlar mı, ayrılmıyorlar mı’’ dedikodularıyla gündeme gelen MFÖ, bugün ve yarın Rumeli Hisarı'nda iki konser verecek. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan kurulu MFÖ'nün neredeyse otuz yıllık bir geçmişi var. Grup olarak müzik yaşamlarına 1970'te başlayan ve 1985'teki Eurovision maceralarından sonra ünleri katlanan MFÖ, son olarak ‘‘Mazeretim Var Asabiyim Ben’’ adlı albümleriyle sesini duyurmuştu. Türkiye'yi iki kez Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden grup üyeleri, son zamanlarda birbirlerinden bağımsız olarak solo çalışmalara da imza attı.

1984'te çıkarttıkları ‘‘Ele Güne Karşı’’ adlı albümleriyle müzik listelerinde tam 26 hafta 1 numarada kalan MFÖ ‘den ‘‘Bodrum Bodrum’’, ‘‘Deli Deli Kulakları Küpeli’’, ‘‘Ele Güne Karşı’’, ‘‘Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da’’ ve ‘‘Güllerin İçinden’’ gibi birçoğumuzun unutamadığı şarkıları yeniden dinlemek istiyorsanız bugün ve yarın akşam saat 21.00’deki konserleri kaçırmayın.

Bilet fiyatları: 5 milyon ve 7,5 milyon TL. Biletler Rumeli Hisarı gişesinden ve Vakorama mağazalarından temin edilebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!