Böyle vahşet görülmedi

Güncelleme Tarihi:

Böyle vahşet görülmedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2011 00:00

Annesini üç yıl önce kaybeden küçük Fatih’e üvey annesi bakıyordu. Bir gün altına kaçırdı. Üvey anne onu banyoda yanan gazete kâğıtlarıyla dövdü.

Haberin Devamı

 Vücudu, cinsel organı yanan Fatih, gerçeği amcasına anlatınca hastaneye gidildi. Başının duvara vurulduğu, yarasının iğne-iplikle dikildiği,  dövüldüğü, makatına oklava sokulduğu anlaşıldı. Fatih, delinen incebağırsağı nedeniyle tüm müdahalelere rağmen kaybedildi.

KONYA, Selçuklu’daki Zeki Altındağ İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Fatih Kocaker, yaklaşık 3 ay önce merdivenlerden düşerek sol ayağını kırdı. Ayağına platin takılıp alçıya alınan küçük Fatih, taburcu edildi.
Annesi 3 yıl önce kanserden ölen Koçaker’e, ekmek fabrikasında işçi olarak çalışan babası 42 yaşındaki Seyit Ali Koçaker’in yeni evlendiği 35 yaşındaki Leyla Koçaker bakmaya başladı. Leyla Koçaker, iddiaya göre Haziran’da, altını ıslattığı gerekçesiyle banyoya soktuğu Fatih Koçaker’in cinsel organına, vücudu ve yüzüne yaktığı gazete kağıtlarıyla vurdu. Fatih, yanıkları gören babasına, kendisinin yanlışlıkla yaktığını söyledi.
Amcaya anlattı
Fatih, 3 Temmuz’da babasına, Karapınar’da oturan, amcası Mehmet Koçaker’in yanına gitmek istediğini söyledi. Yeğeninin vücudundaki yanık izlerini gören Mehmet Koçaker’in sorusu üzerine, Fatih, üvey annesinin yaptığını anlattı. Özel bir hastanede yapılan muayenede, Fatih’in vücudunun çeşitli bölgelerinde darp ve cebir izleri ile 3’üncü derecede yanık ile yumuşak doku yanık tespit edildi. Fatih, şikayet üzerine hastaneye gelen polise “Leyla anne çişimi kaçırdım diye banyoda önce dövdü, sonra da gazete kağıtlarını tutuşturarak cinsel organıma ve vücuduma tuttu” dedi.
Utandı, söylemedi
Bunun üzerine Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’ne sevk edilen Fatih’in başında da bir dikiş görüldü. Fatih, annesinin evde temizlik yaptırdığını, iş yapmadığında da dövdüğünü belirterek, “Kafamı duvara vurdu. Çok kan akınca iğne-iplikle dikti” dedi.
Muayenede, Fatih’in bağırsaklarının delindiği de anlaşıldı. Fatih, korkup utandığı için söyleyemediğini belirterek, üvey annesinin kendisini dövdüğü oklavayı makatına soktuğunu anlattı. Hemen ameliyata alınan Fatih, 40 gün süren yaşam mücadelesini önceki gün yitirdi.

Haberin Devamı

Üvey anne Fatih ölünce tutuklandı

Haberin Devamı

FATİH Koçaker ilk hastaneye yatırıldığında gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen, 5 aylık hamile ve 1.5 yaşında çocuk annesi Leyla Koçaker, nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Fatih Koçaker’in ölümünün ardından üvey anne Leyla Koçaker dün tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!