Boşanma sebebi 'penis kesme'

Güncelleme Tarihi:

Boşanma sebebi penis kesme
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2007 09:33

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde açtığı boşanma davası sonuçlanmadan, imam nikahıyla evlilik yapan 36 yaşındaki Sefa Esentürk, halen resmi eşi görünen 31 yaşındaki Nursel Esentürk'ün kavgada penisini kesmeye kalkıştığını, bu nedenle hastanede yattığını söyledi.

Haberin Devamı

Kandıra’nın Araman Köyü Küçükhasanlar Köyü’nde, 13 yaşındaki Serdar, 12 yaşındaki Betülay ve 8 yaşındaki Beyza adında 3 çocukları olan 13 yıllık evli Sefa- Nursel Esentürk çifti, geçen yıl Kandıra Asliye Hukuk Mahkemesi'nde şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Dava dilekçesinde Sefa Esentürk’ün başka kadınlarla ilişkisi olduğu gerekçesiyle çiftin sık sık kavga ettiği mahkeme kayıtları ve tanık ifadelerinde yer aldı.

Esentürk çiftinin halen Yargıtay aşamasında bulunan yerel mahkemenin boşanma kararında ‘penis kesme’ olayı da yer aldı. Boşanma kararını veren Kandrıra Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki tanık ifadelerinde, taraflar arasında şiddetli kavgalar olduğu belirtildi. Bir tanık, bu kavgalardan birinde Nursel Esentürk’ün, eşi Sefa Esentürk’ün bıçakla penisini kesmeye çalıştığını ve yaraladığını belirtti. Tanık, hastaneye kendisinin götürdüğünü belirttiği Sefa Esentürk'ün bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildiğini anlattı.

Haberin Devamı

Geçen yıl eşini ve çocuklarını terk ederek boşanma davası açan Sefa Esentürk, mahkeme resmen sonuçlanmadan kendisinden 15 yaş küçük 21 yaşındaki Ayşe Kuşku'ya sazlı sözlü düğün yaptı. Derince İlçesi'nde market açan Esentürk'ün bu düğünü, yerel gazetede mutluluk köşesinde yer aldı. Bir yakınının görüp evine getirdiği gazetedeki düğün haberini gören Nursel Esentürk şoke oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!