Boşanma davası açan hamile eşini bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Boşanma davası açan hamile eşini bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2010 11:19

ÇORUM’da işsiz 24 yaşındaki Hüseyin E., yaklaşık 1 yıl önce evlendiği ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir ayrı yaşadığı 2.5 aylık hamile eşi 19 yaşındaki Selin E.’yi, boşanma davası açtığı için çıkan tartışmada karnından bıçaklayarak, yaraladı. Hüseyin E., polis tarafından gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan Selin E.’nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Hüseyin E., yaklaşık 1 yıl önce evlendiği Selin E. ile aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle 3 ay önce evini terk edip, ayrı yaşamaya başladı. Eşinin boşanma davası açtığını duyan Hüseyin E., konuşmak için dün evine geldi, ancak aralarında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce, Hüseyin E., mutfaktan aldığı bıçakla 2.5 aylık hamile eşini karnından yaralayıp kaçtı.

Kanlar içinde yere yığılan Selin E., sesleri duyarak eve gelen komşularının çağırdığı ambulansla Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınan kadının ve karnındaki bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olaydan sonra kaçan Hüseyin E. ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinde, eşiyle ayrı yaşadığını, bu nedenle barışmak istediğini söyleyen Hüseyin E., “Bana ‘seni sevmiyorum’ dedi. Barışma tehlikifimi reddetti. Boşanma davası açmış. Mart ayında da ilk duruşması vardı. Sinirlendim, bıçakladım” diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!