BoÅŸanacağını söyleyen eÅŸini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Boşanacağını söyleyen eşini öldürdü
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 05, 2012 11:56

Konya’nın Cihanbeyli İlçesi’nde bir bankada şef olarak görev yapan 56 yaşındaki Abdülmecit Gümüş, tartışma sırasında yüzüne yumruk atınca boşanmak istediğini söyleyen eşi 50 yaşındaki Hülya Gümüş’ü bıçaklayarak öldürdü.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında Akçeken Mahallesi’ndeki bankaya ait lojmanda meydana geldi. 3 çocuk babası Abdülmecit Gümüş ve ev kadını eşi Hülya Gümüş, sabah namazını kılmak için uyandı. Ardından çift, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Abdülmecit Gümüş, eşinin yüzüne yumruk attı. İddiaya göre aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan Hülya Gümüş de eşine "Artık yeter. Boşanmak istiyorum" dedi. Bunun üzerine Abdülmecit Gümüş, mutfaktan aldığı bıçağı eşinin karnına sapladı. Kanlar içinde yere yığılan Hülya Gümüş, olay yerinde yaşamını yitirdi. Abdülmecit Gümüş de polise gidip teslim oldu.

Hülya Gümüş’ün cesedi Cumhuriyet Savcılığı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Cihanbeyli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Çiftin çocuklarının ise İstanbul’da yaşadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!