Boşanacağı eşini dövdü, kovalayan polise ateş açtı

Güncelleme Tarihi:

Boşanacağı eşini dövdü, kovalayan polise ateş açtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2008 11:39

TRABZON’da 48 yaşındaki Ömer Yılmaz, eşyalarını toplamak üzere eve gelen bir süredir ayrı yaşadığı boşanmak üzere olduğu eşini tekme tokat dövdü.

Haberin Devamı

Yılmaz polis gelince kaçtı. Kendisini takip eden polislere de tabancayla ateş açan Yılmaz, kısa sürede yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. 33 yaşındaki Behice Öztürk Yılmaz, bir süredir ayrı yaşadığı boşanmak üzere olduğu eşi Ömer Yılmaz’la oturdukları eve geldi, eşyalarını toplamaya başladı. Bu sırada eşini engellemek isteyen Ömer Yılmaz, ruhsatsız tabancasıyla Behice Öztürk Yılmaz ve kadının ilk evliliğinden olan oğlu 17 yaşındaki Yigit Cem Yılmaz’ın üzerine doğru bir el ateş etti. Kurşun odanın duvarına saplanırken, Ömer Yılmaz bu kez tabancasının kabzasıyla başına vurduğu eşini tekme tokat dövmeye başladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kaçmaya çalışan Ömer Yılmaz’ı takip etti. Sahil Caddesi’nde kendisini takip eden polislere doğru da 3 el ateş eden Ömer Yılmaz, bir süre sonra yakalandı.

Haberin Devamı

Yılmaz’ın üzerindeki 9 milimetre çapında Baretta marka tabanca ve 4 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan Ömer Yılmaz, bu sabah adliyeye sevk edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!