Bomba değil kazan patladı

Güncelleme Tarihi:

Bomba değil kazan patladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2010 00:00

Şiddetli patlamayla çevredeki 8 işyeri de hasar gördü. Binanın önünde duran 27 UR 497 plakalı kamyon alevler arasında kaldı, ortdalık savaş alanına döndü.

Haberin Devamı

PATLAMA  SONRASI GÖRÜNTÜLER (WEB TV)

KORKUNÇ PATLAMANIN FOTOĞRAFLARI

ANTAKYA’ya 4 kilometre uzaklıktaki Güzelburç Beldesi’nde bulunan Dericiler Sitesi’nde Cem Hak Dericilik Şirketi’ne ait 3 katlı binada dün saat 10.00

Bomba değil kazan patladı
sıralarında zemin kattaki buhar kazanı patladı. Çevredeki 8 işyerinin de hasar gördüğü şiddetli patlamanın etkisiyle binanın duvarları çökerken, yangın çıktı. Binanın önünde duran kamyon alevler arasında kaldı. Patlamada kazan dairesinde görevli işçiler Uğur Özmen (29) ve Hüseyin Yılmaz (28) ile yanan kamyonun şoförü Habib Kaşıkçıoğlu (36) yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan işçilerden Cengiz Ali Ergün (33) Mustafa Kemal Üniversitesi’nde (MKÜ), Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Diğer yaralılar, Zeki Boyacı (36), Beyazıt Göv (36), Murat Solak (35) ve Ayşe Dağ (31) Antakya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Eski lastik yakıyorlardı

Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve Antakya Belediye Başkan Vekili Aytaç Kınay, olay yerine gelerek bilgi aldı. Patlayan kazanda kömür ve eski lastik yakıldığı, bu bölümden sorumlu olan işçi Zeki Boyacı’nın da elektrikler kesik olduğu sırada üst kata çıktığı için kurtulduğu açıklandı. Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!