Bolu'da Atatürk yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Boluda Atatürk yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2008 13:03

BOLU’da, Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü ve Gençlik Koşusu yapıldı. Yaklaşık 800 öğrenci bando eşliğinde, Atatürk posteri ve Türk Bayrağı ile yürüdü.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü ve Gençlik Koşusu için Anıt Park’da toplanıldı. 57 üniversite ve lise öğrencisi, ‘Gençlik Koşusu’ kapsamında Anıt Park’dan start alarak, İzzet Baysal, Fevzibey, İsmetpaşa ve Hastane caddelerini takiben Anıt Park’a koştular.

Aynı güzergahta ise Bolu Belediyesi Bandosu eşliğinde ‘Halk Yürüyüşü’ yapıldı. Vatandaşların katılmadığı halk yürüyüşüne, İl Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Selimoğlu, şube müdürleri ve 800’e yakın öğrenci katıldı. Trafiğe kapalı caddeler boyunca öğrenciler açtıkları Atatürk posteri ve Türk Bayrağı ile yürüdüler. Program, 2400 metrelik parkurda dereceye giren sporculara madalyaların verilmesiyle son buldu.
Yetkililer, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün 81 ilde programı aynı gün ve aynı saatte düzenlenmesini istediğini belirterek, “Program hafta sonu olsaydı katılım daha fazla olabilirdi. Mesai saati olması nedeniyle halktan ve protokolden katılım sağlanamadı” dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!