Bolu Tüneli neden kapalı?

Güncelleme Tarihi:

Bolu Tüneli neden kapalı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 22:53

Bolu Tüneli neden kapalı sorusu, İstanbul Ankara istikametinde yolculuk yapacak olan vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Her gün on binlerce aracın geçiş yaptığı Bolu Tüneli'nin kapalı olmasıyla ilgili açıklama yapan Karayolları Genel Müdürlüğü, konuyla ilgili bilgi verdi. İşte, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından verilen Bolu Tüneli neden kapalı sorusunun yanıtı

Haberin Devamı

Bolu Tüneli'nin neden kapalı olduğuyla ilgili açıklama, Karayollar Genel Müdürlüğü'nden geldi. Bolu Tüneli'nin Kaynaşlı-Abant kavşakları Ankara yönünde gerçekleşen çalışmalar dolayısıyla tünelin bir süre kapalı olacağı duyuruldu. İşte, Bolu Tüneli ne zaman açılacak sorusuna Karayolları Genel Müdürlüğü'nün verdiği cevap

BOLU TÜNELİ NEDEN KAPALI?

EM otoyolunun Bolu Dağı Tüneli'ni de kapsayan Kaynaşlı-Abant kavşakları arası Ankara yönü, üst yapı yenileme ve onarım çalışması kapsamında 4 Temmuz tarihinden itibaren 10 gün ulaşıma kapatıldı.

Karayolları, Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı ve Abant kavşakları arasında Ankara yönünde üst yapı yenileme ve onarım çalışması yapacak. Çalışma kapsamında TEM'in Ankara yönü Kaynaşlı Kavşağı'ndan itibaren ulaşıma kapatıldı. Gerekli işaretlemeler yapıldıktan sonra sürücüler Kaynaşlı'dan D-100 Karayolu'na yönlendirildi. TEM'in kapanması ardından gişeler çıkışında D-100 bağlantı yolunda ve D-100'ün Bolu Dağı kesiminde yoğunluk oluştu. TEM'deki çalışmanın 14 Temmuz'a kadar süreceği belirtildi.

Kaynaşlı- Abant kavşakları arası Ankara yönü bayram öncesi 8- 22 Haziran tarihleri arasında da derz onarım çalışması kapsamında kapatılmış ve trafiğin yönlendirildiği D-100'ün Bolu Dağı kesiminde yine yoğunluk yaşanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!