Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2001 00:00


Haberin Devamı

BURDUR

Öğrenciye forma

BURDUR Özboyacı İlköğretim Okulu öğrencilerine Arçelik Firması forma ve malzeme yardımı yaptı. Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Eşref Yurdasiper, ‘‘Okulumuzun basketbol takımına yardım için Arçelik'e başvurudu bulunmuştuk. Başvurumuzu olumlu karşılayarak forma ve malzeme gönderdiler. Hatta bizim talebimiz olmadan hentbol ve kros takımına da destek verdiler. Takımlarımız şimdiye kadar birçok başarıya imza attı. Bize verilen bu destekle daha büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Arçelik'e teşekkür ediyoruz’’ dedi.

ALANYA

Bungy jumping söküldü

Rıhtım projesini hayata geçirmek için kolları sıvayan Alanya Belediyesi, görüntü kirliliği oluşturduğu ifade edilen bungy jumping kulesini de söktürdü.

Adrenalin sporu olarak bilinen ve özellikle yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği bungy jumping'in kulesi sahipleri tarafından sökülerek Kuşadası'na gönderildi. Alanya Belediyesi yetkilileri, kaldırılan kulenin yerinin yeşil alan olarak değerlendirileceğini kaydetti.

ELMALI

Eski yapılar yıkılacak

Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş, ilçede yol kenarlarında bulunan eski yapıların yıkılacağını açıkladı. Karyağdı Mahallesi, Dere Sokak'ta sahibi bulunmayan bir yapının vatandaşların hayatını tehlikeye soktuğunu ifade eden Altıntaş, ‘‘Yıkıma bu yapı ile başlayacağız. Bu kişiye ulaştığımız anda yapı yıkılacak. Tespiti yapılan diğer yapılar ise bunu takip edecek’’ diye konuştu.

EĞİRDİR

İTTE-2001 Fuarı

Eğirdir Belediyesi ilçenin turizm değerlerini tanıtmaya yönelik çalışmalara bu yıl da devam edecek. Uluslararası boyutta ilki 1997 yılında düzenlenen turizm ve tanıtım fuarlarına 4 yıldır sürekli katılan Eğirdir Belediyesi, bu yıl İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen İTTE-2001 Fuarı'na katılma kararı aldı. Belediye Başkanı Tacettin Gencay, Eğirdir’e ikinci büyük katkıyı turizmle sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!