Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2001 00:00


Haberin Devamı

SERİK

Minik izciler and içti

Serik Tekeli İlköğretim Okulu'nun bir ve iki numaralı küçük izcileri ile altı numaralı erkek izci oymağına bu yıl başlayan aday izciler and içti. Okul salonunda izci lideri Mustafa Kaplan, Orhan Avcı ve Erdoğan Kartal'ın organize ettiği and içme törenini öğrenci velileri de heyecanla izledi.

Okul Müdürü Alim Uysaler, okullarında öğrencilerinin izciliğe büyük ilgi duyduklarını belirttiği konuşmasında and içen küçük izcilerle birlikte 75 izciye ulaştıklarını bildirdi. Törenle fularlarını takan izciler, etkinlikte çeşitli skeç ve gösterilerle velilerini eğlendirdi.

MANAVGAT

Kanar'a takdirname

Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini bir yıldır yürüten Dr. Rasim Kanar'a başarılı çalışmalarından ötürü takdirname verildi. Sağlık Bakanlığı tarafından takdirname ile ödüllendirilen Kanar, 1980 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

1984 yılında Çocuk Hastalıkları Uzanı olarak bir yıl Korkuteli Devlet Hastanesi'nde görev yaptı. Antalya'nın çeşitli ilçelerinde görevlendirilen Kanar 1993 yılından itibaren Manavgat Devlet Hastanesi'nde çalışmaya başladı. Bir yıldır başhekimlik görevini yürüten Kanar evli ve iki çocuk babası.

KEMER

Kısakol Giresun’a atandı

Antalya'nın Kemer İlçesi Emniyet Müdürü Halil Kısakol, Giresun Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Kemer'de özellikle hırsızların korkulu rüyası haline gelen Kısakol'un ilçeden ayrılması ilçeliler arasında üzüntü yarattı. Kemer'den çok güzel anılar ve dostluklarla ayrıldığını belirten Halil Kısakol, ‘‘Görev kutsaldır’dedi.

GAZİPAŞA

Balık ekmek fastfood

Gazipaşalı Ferhat Mavi adlı balıkçı, denizden tuttuğu balıkları daha iyi değerlendirmek için gezer bir lokanta kurdu. Kamyonetiyle mahalle mahalle dolaşarak balık ekmek satan Mavi, canı balık isteyen vatandaşların ayağına kadar servis yaptığını söyledi.

Amacının balık fastfood'u kurmak olduğunu belirten Ferhat Mavi, ‘‘Seyyar restoranımda her türlü balık var. Vatandaşlar canları istediğinde bana geliyor. Yakında Türk balıkçılarının da bir balık fastfood'u olacak’’ diye konuştu.

Cemil ŞAHİN /DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!