Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2001 00:00

Haberin Devamı

SERİK

Folklor kursu

SERİK Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan folklor kursları büyük ilgi görüyor. Yetkililer birinci dönem kursa çeşitli mesleklerden 24 kişi katıldığını belirterek, ‘‘SEYÇOV salonlarında düzenlenen dersler haftada 4 gün, 4'er saat sürecek. Bu kurslarda yetişen öğrencilerimiz isterlerse özel günlerdeki gösterilerde de görev alabilecek’’ dedi. Yetkililer ayrıca yeni dönemde biçki-dikiş, nakış, boyama, masörlük, yabancı dil kurslarının da başlayacağını böldirdi.

GAZİPAŞA

Pazarcı desteği

Türkiye'de pazarcılar ile belediye çalışanları arasında yıldızlar bir türlü barışmazken, Gazipaşalı pazarcılar, örnek bir çalışma sergiledi. Pazarcılar, Belediye Başkanı Bekir Akyol'un kurmaya hazırlandığı yerleşik halk pazarı için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı.

YERLEŞİK PAZAR

Pazarcılar Derneği Başkanı Hüseyin Mercan, ilçede 250'ye yakın pazarcı esnafının faaliyet gösterdiğini söyledi. Akyol'un Eski Sanayi Sitesi'nde kuracağı yerleşik pazar yeri projesini beğendiklerini belirten Mercan, ‘‘Buraya finansman desteğinde bulunacağız’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!