Bodrum'da savaş gemilerinin komutanları belediyeyi ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda savaş gemilerinin komutanları belediyeyi ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2011 20:20

DENİZKURDU 2011 Tatbikatı için Muğla’nın Bodrum İlçesinde bulunan TCG İmbat, TCG Zıpkın ve TCG Taşkızak savaş gemilerinin komutanları, Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Başkan Vekili Hüseyin Yıldızhan ile görüşen komutanlar, ilçe ile ilgili bilgi aldı.

Haberin Devamı

Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi’nde iki gün demirleyecek olan TCG İmbat Gemisi Komutanı Deniz Kıdemli Binbaşı Ercan Karagöz, TCG Zıpkın komutanı Deniz Binbaşı Yücel Darcan, TCG Taşkızak komutanı Deniz Kıdemli Binbaşı Haldun Güleryüz, belediyeye ziyarette bulundu. Başkan Vekili Yıldızhan ile görüşen komutanlar, görev yaptıkları gemiler hakkında bilgi verdi. Gemi komutanları, savaş gemilerinin isimlerinin yer aldığı anı objelerini Başkan vekili Yıldızhan’a hediye etti. Yıldızhan, gemilerin isimleri yazılı olan şapkayı takıp, komutanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bodrum’da kalacak savaş gemileri vatandaşların ziyaretine de açılacak. Donanma Komutanlığı Hafif Müzik ve Jaz Orkestrası, 20 Mayıs’ta İskele Meydanı’nda halka ücretsiz konser verecek. Savaş gemilerinin 21 Mayıs’ta Bodrum’dan ayrılarak, Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’na dönecekleri bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!