Bir yıl sonra yine buluştular

Güncelleme Tarihi:

Bir yıl sonra yine buluştular
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2014 11:04

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’ye götürüp tedavisine yardımcı olduğu Tuana ile görüştü. Tuana’nın sağlıklı olmasına çok sevindiğini söyleyen Bozdağ, “Tuana’yı yürürken görmek çok sevindirici” dedi.

Haberin Devamı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Tuana Adanur’un sağlığına kavuşmasına çok sevindiğini söyledi. Hastalığı nedeniyle bacağının kesilmesi gündeme gelen ancak Türkiye’de yapılan tedavi sonrası bacağının kesilmesine gerek kalmadan iyileşen Tuana ile yakından ilgile­nen Bozdağ, “Tuana’yı yürürken görmek çok sevindirici” dedi.

Berlin Charite Hastanesi doktorlarının bacağındaki kanser hücresi nedeniyle ikinci bir görüş almadan bacağının kesilmesine karar verdikleri ve hastanede alıkoydukları Tuana’nın haberi Hürriyet’te yayınlanınca o dönem Yurtdışı Türklerden Sorumlu Devlet Bakanı olan Bekir Bozdağ devreye girmişti. Masraflarını da karşılayarak Tuana’nın Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde tedavi edilmesini sağlamıştı. Tuana’yı evinde de ziyaret eden Bozdağ, aradan bir yıl geçtikten sonra tekrar Tuana ile buluştu. Berlin Büyükelçiliği’nde Tuana, annesi, babası ve kardeşleriyle buluşan Bozdağ, küçük kızın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

HERKESE MİNNETTARIM

Bir yıl önce ameliyat olan ve geçen Ağustos ayında da okula başlayan Tuana’yı gördüğüne sevindiğini söyleyen Bozdağ, küçük kızın bisiklete binip dolaştığını öğrenince şaşkınlığını da gizleyemedi. Baba Selim Adanur, “Tuana’nın sağlığına kavuşmasında Hürriyet, Sayın Bakan Bozdağ ve Hacettepe doktorlarının büyük katkısı var. Herkese minnettarım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!