‘Bir ulusun yok olması söz konusu’

Güncelleme Tarihi:

‘Bir ulusun yok olması söz konusu’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2014 21:52

Başbakan Tayyip Erdoğan Yeşilay derneğinin iftarında son günlerde ölüm olaylarına sebep olan Bonzai uyuşturucusu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

“Bonzai diye bir şey çıktı. Bir ulusun yok olması söz konusu. Çocuklarımızın, gençlerimizin sağlığını önemsiyorum. Mücadeleden asla taviz vermeyeceğim.”

“Uyuşturucuya karşı formül madden olduğu kadar manen de güçlü bir gençlik yetiştirmektir. Bu konuda politikalarımızı harekete geçireceğiz.”

NARGİLE NASIL ZARARLI OLMAZ?

“Bir de ehli keyf var. Onlar da tutturmuş nargilenin zararı yok diye. Nasıl zararı olmaz? Sigaradan daha zararlı. Derinden derinden götürüyor. Bağımlılık hak ve özgürlük konusu olamaz. Biliyorum medya mensupları yarın bana buradan çakarlar ama ben milletimi seviyorum. İnsanın kendine zarar verme özgürlüğü olamaz.”

“Cumhurbaşkanlığına farklı bir pencereden bakıyorum. Çankaya Köşkü’ne sıkışıp kalan bir cumhurbaşkanı perspektifinin ülkemizin ihtiyaçlarını karşılamayacağını düşünüyorum.”

ISRAİL'E DUR

Haberin Devamı

“Ey İsrail, eğer Türkiye ile bir normalleşme süreci yaşamak istiyorsan, bir bu kara harekatından vazgeçmen, iki bu bombardımanı durdurman gerekir.”

IŞİD'E: ARTIK BIRAK

“Irak’taki rehine kardeşlerimizin kurtulması için sabırla bekliyoruz ama artık sabrımız tükeniyor. Buradan IŞİD örgütüne de sesleniyoruz. Artık bu bizim konsolosluk görevlilerimizi, aralarında çocuklar var, bayanlar var, artık bırakmaları gerekir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!