Bir tuhaf protokol

Güncelleme Tarihi:

Bir tuhaf protokol
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2013 00:00

Besteci, aranjör Volga Tamöz, 10 yıllık eşiyle boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çiftin boşanma protokolündeki bir madde dikkat çekti: “Pervin Tamöz’ün başkasıyla evlenmesi halinde müşterek çocuk babaya verilecek.”

Haberin Devamı

BİR süre önce siyahi top model Naomi Campbell’ın veliahtı olarak gösterilen Brezilyalı model Lisa Maria ile objektif karşısına geçen ve yakın geçmişte ‘Yazz Records’ adlı bir müzik prodüksiyon şirketi kuran Volga Tamöz, 10 yıllık eşi Pervin Tamöz’den ‘anlaşmalı’ boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi’ne dava açtı. Sanatçının avukatı Aydın Kurban’ın mahkemeye sunduğu dava dilekçesine göre müvekkili Volga Tamöz’ün, Pervin Tamöz’le evliliklerinden bir çocuklarının bulunduğu belirtildi. Evliliğin son dönemlerinde taraflar arasında ruhi ve fikri anlaşmazlıklar nedeniyle şiddetli geçimsizlik baş gösterdiğini dava dilekçesinde anlatan avukat Aydın Kurban, tarafların ayrı yaşamaya başladıklarını ve evliliklerinin fiilen sona erdiğini ifade etti.
YENİ DAVA AÇAMAZ
Davalı eş Pervin Tamöz’ün boşanmayı kabul ettiğini ve 25 Haziran 2013 günü ‘Boşanma Protokolü’ imzaladıklarını belirten sanatçının avukatı, tarafların boşanmalarına karar verilmesini istedi. Boşanma protokolünde şunlar yer aldı: ‘Tarafların 7 yaşındaki müşterek çocukları, anne Pervin Tamöz’de kalacaktır. Ancak anne Pervin Tamöz’ün başka biriyle evlilik kurması halinde müşterek çocuğun velayeti, dava ve hiçbir koşula bağlı kalmadan baba Volga Tamöz’e geçecektir. Boşanma sebebiyle her iki taraf birbirinden tedbir, yoksulluk nafakası veya herhangi bir şekilde maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmamaktadırlar.”

MAL PAYLAŞIMI YOK

Haberin Devamı

“Tarafların evlilik öncesinde ve evlilik sonrasında edindikleri tüm mallar, kimin adına kayıtlı ise onun üzerinde kalmaya devam edecektir. Hiçbir surette mal paylaşımı talebinde bulunmayıp, paylaşıma açık malları bulunmadığını kabul etmişlerdir.”

Tiyatro eğitiminden sonra müziğe yönelen ve 15 yıldır birçok projede besteci, aranjör, müzik direktörü ve prodüktör olarak görev alan Volga Tamöz, Pervin Tamöz’le 30 Kasım 2003’te evlenmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!