Bir intihar şovu daha

Güncelleme Tarihi:

Bir intihar şovu daha
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Alkollü gencin çıktığı çatıda iki saat boyunca sürdürdüğü intihar şovu, fotoğraflarda görüleceği üzre, bildik bir şekilde bitti. Serdar Karakuş, çatıdan inmeden önce çevredekilere kiremit atmayı ihmal etmedi.

Ümraniye'de tartıştığı kız arkadaşının kendisini terkedeceğini söylemesi üzerine aşırı alkol alan 19 yaşındaki Serdar Karakuş intihar şovu için çıktığı beş katlı binanın çatısında vücudunu jiletledi ve kendisini izleyen kalabalığa kiremit yağdırdı.

Terkedilmek istenen aşık gencin intihar şovu önceki gün saat 17.30'da Atakent Mahallesi Kemal Türker Caddesi 11 Numarada meydana geldi. Su tesisatçılığı yaparak geçimini sağlayan Serdar Karakuş öğle saatlerinde aynı mahallede oturan kız arkadaşı ile buluştu. İki genç arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrası soyadı belirlenemeyen Banu isimli genç kız ilişkilerini bitirmek istediğini söyleyince Serdar Karakuş öfkelenerek kızın yanından ayrıldı. Bu tartışmadan sonra öfkeli genç arkadaşları ile birlikte aşırı derecede alkol aldı ve aşkını ispat etmek için beş katlı binanın çatısına çıktı. Uzun süre genç kızın ismini haykıran Karakuş daha sonra yanında bulunan jilet ile kendini yaraladı.

Polis ve itfaiyenin tüm çabalarına rağmen sarhoş aşık iki saat boyunca çatıda kaldı. Çevrede toplananlara ve görevlilere ağza alınmayacak küfürler eden Karakuş, ayrıca kiremit de attı. Zaman zaman boşluğa sarkan Karakuş semt sakinlerine heyecanlı dakikalar yaşatırken, bir arkaşının müdahalesi ile yakalanarak çatıdan indirildi.

Karakuş'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis Serdar Karakuş'un özel mülke zarar verdiği ve hakkında şikayet olduğu için gözlem altına alınacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!