Bir görünüver yeter

Güncelleme Tarihi:

Bir görünüver yeter
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ünlülerin birbirine destek olup kliplerinde rol alması moda oldu.

Şarkıcılar kliplerin önemini kavradı kavrayalı dikkat çekmek için ellerinden geleni yapıyorlar. En önemli taktik ise klipte ünlü birinin rol alması, hatta bir kaç saniyelik bile olsa görünmesi... Şarkıcı zaten ünlüyse, kendi gibi şöhretli arkadaşının desteğini almış oluyor.

Kayahan-Hülya Avşar

'Atın beni denizlere' adlı şarkının klibi için harika bir fikir geldi Kayahan'ın aklına. O günlerde Zehra'nın doğumuyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar'ı klibinde oynatacaktı. Avşar kızı kabul etti, tabii bir şartla... Oyunculuğu için para istemeyecekti, ancak Kayahan'da kendisi için bedavaya bir beste yapacaktı. Karşılıklı anlaştılar. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Kayahan 'Güzel Hülyam' diye bir şarkı yazdı, ancak sözünü tutmayarak karşılığında para istedi. Her şeye rağmen Hülya Avşar'ın güzelliği, şirin hareketleri ve medyatikliği ile izlenir bir klip ortaya çıktı.

Ebru Gündeş-Uche

Oldukça ses getiren bir klip daha. Ebru Gündeş'in aklına nereden geldiyse Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Uche'yi 'Sen Allah'ın bir lütfusun' adlı şarkısının klibinde oynattı. Klip çekildi çekilmesine ama günlerce ‘‘Acaba ikisinin arasında aşk mı var?’’ söylentileri kulaktan kulağa yayıldı.

Pınar Aylin-Michael Damian

Pınar Aylin ne yaptı, etti taa Amerikalar'dan Michael Damian'ı getirtti. Ev hanımlarımızı yüzyıllardır ekran başına çivileyen 'Yalan Rüzgarı'nın Danny'siyle 'Bekletme' şarkısına bir klip çeken Aylin, böylece dikkat çekmeyi başardı.

Mutaf-Demet Şener

Bir, iki klibi olmasına rağmen, ünlü olmayı bir türlü başaramayan Mutaf; son klibinde Demet Şener'i oynattı. Gerçi klipte Demet'ten çok, kıyafetlerini üzerinden atınca dansöz olduğu ortaya çıkan bir hanım ilgi çekti ama... Sonuçta Demet Şener'de Mutaf'ın şöhret kapısını aralamasını sağlayamadı.

Demet Sağıroğlu-Mustafa Altıoklar

Ünlü bir şarkıcı ve ünlü bir yönetmen. İkisinin birlikteliğinden ne olur? Elbetteki merak uyandıran bir klip olur. Altıoklar'ın bir şövalyeyi canlandırdığı klipte, düello sahneleri, Demet'in yaralı Mustafa'yı dansetmeye zorlaması vb. görüntüler bir hayli ilginçti.

Serdar Ortaç-Ebru Gündeş

Serdar Ortaç: ‘‘Can dostum’’ dediği Ebru Gündeş'i ikna etti ve 'Mutsuzsun' adlı şarkısının klibinde birlikte oynadılar. Hatta daha sonra da Gündeş'in 'Erkekler' şarkısının klibinde de Serdar Ortaç rol aldı.

Kargo-Selin Toktay

'Kalamış Parkı' adlı klibin izleyicileri ekrana bağlamasının nedeni ne yazık ki sadece Selin Toktay'ın rol alması değildi. Klip boyunca Selin ve Koray öpüştüler, öpüştüler, öpüştüler... Dolayısıyla aralarında bir de aşk söylentisi çıktı. Hatta çıkmakla kalmadı, bir süre sonra aralarında bir ilişki olduğu fotoğraflarla görüntülendi.

Ercan Saatçi-Harun Özakıncı

Ercan Saatçi, kardeşi gibi sevdiği arkadaşınının askerde sehit düştüğünü anlatan şarkısı 'Manşet'in klibinde yakın arkadaşı Harun Özakıncı'yı oynattı. İki ünlünün çocukluktan gençliğe ilerlemesini adım adım gösteren klip izleyenlere duygusal anlar yaşattı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!