Bir gemi dolusu Nataşa geliyor

Güncelleme Tarihi:

Bir gemi dolusu Nataşa geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Rusya'daki ekonomik krizden işsiz kalan kalabalık bir Nataşa grubu önceki gün, Soçi Limanı'ndan kalkan bir feribotla Trabzon'a hareket etti.

Nataşa'ların yola çıktığını, Rus Gazetesi Trud duyurdu. Gazeteye göre, Rusya'yı iflasın eşiğine getiren ekonomik kriz, ‘‘Gece kelebekleri’’ denilen fahişeleri de çok fena vurdu. Bir gecede binlerce dolar harcayan Rusya'nın yeni zenginleriyle ilişki kuran profesyonel ve amatör fahişeler, para piyasadan çekilince kendilerine yeni alanlar aramak zorunda kaldılar.

Türkiye can simidi

Komünizm sonrası çalkantıların fuhuşa mecbur bıraktığı genç ve güzel Rus kadınları Türkiye'ye can simidi gözüyle bakıyorlar. Hem yakın olduğu için, hem de Türk erkeklerinin kendilerine düşkünlüklerini bildikleri için Nataşalar son krizden sonra gözlerini yeniden Türkiye'ye çevirdiler. İşte bu yüzden, Kafkasya'daki Soçi limanı ile Trabzon arasında sefer yapan feribotun önceki günkü seferi işadamlarıyla değil ‘Gece kelebekleri’ ile doluydu.

Bu kış buradalar

Haberi duyuran Trud Gazetesi ‘Nataşalar örgütlü bir şekilde Türkiye’ye göçtü' derken ‘Gece kelebekleri’nin en azından bu kışı ülkemizde geçireceklerini yazdı. Soçi Limanı'nın önceki gün olağanüstü bir gün yaşadığını belirten gazeteye göre, Rus gümrükçüler karşılarında süslü püslü yüzlerce genç kadın görünce şaşkınlığa düştüler.

Sanki turistik gezi

Gazete Nataşalarla ilgili şu satırlara yer verdi: ‘‘Rusya'daki ekonomik krizden sonra eskinin canlı Soçi Limanı birden boşaldı, sezzizliğe büründü. Ancak önceki gün ilginç bir olay yaşandı: Hepsi birbirinden süslü ve çekici yüzlerce genç kadın turistik bir tura katılır gibi, Soçi'den gemiye binerek ortalığı neşeye boğdu. Rus gümrükçüler böylesine örgütlü bir kadın göçünü ilk kez gördüklerini söylediler. Arkalarından uğurlayacak kimseleri olmadığı için, gemi limandan uzaklaşınca, Soçi yine sonbaharın sessizliğine gömüldü’’.

Yüzlerce genç kadın var

Soçi'den feribota binen ve Trabzon'a hareket eden Nataşa'ların çokluğu Rus gümrükçülerin de dikkatinden kaçmadı. Geminin bugün Trabzon'a gelmesi bekleniyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!