Bir Fatih Akın partisi

Güncelleme Tarihi:

Bir Fatih Akın partisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2007 14:33

Fatih Akın'ın, Cannes Film Festivali'nde gösteriminden sonra yaklaşık 10 dakika ayakta alkışlanan "Yaşamın Kıyısında" filmi için, önceki gece özel bir parti düzenlendi. Cannes'dan 20 kilometre uzaklıkta bulunan bir malikânede verilen partide, farklı ülkelerin sinema ve sanat dünyasından yaklaşık 400 kişi bir araya geldi.

Haberin Devamı

Cannes'da kokteyl havasında geçen diğer partilerin aksine oldukça eğlenceli geçen gecede, Akın'ın filmiyle hüzünlenen izleyiciler, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Alkolün etkisiyle elbiseleriyle havuza girenlerin bile olduğu partiye gürültüden dolayı polis geldi. Akın'ın, partinin ilerleyen saatlerinde çıktığı DJ kabininden "Bu gece çok eğleneceğiz, hem de çok! Uyumak yok" diye bağırması, kalabalığı iyice coşturdu.

Partiye Türkiye'den de birçok ünlü sima katıldı. Nejat İşler, Sinan Çetin ve eşi Rebecca, Serdar Erener, Nil Karaibrahimgil, filmin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, Yetkin Dikinciler, Berrak Tüzünataç, MTV Türkiye ve Medyavizyon'un sahibi Fatih Oflaz, Özen Film'in sahibi Mehmet Soyarslan, Didem Erol, Cansel Elçin gibi birçok ünlü, Akın'ı yalnız bırakmadılar. Partide festivali takip eden yerli ve uluslararası sinema eleştirmenleri de yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!