Bir düğün de stüdyoda

Güncelleme Tarihi:

Bir düğün de stüdyoda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2008 00:00

Medyadan uzak, sınırlı sayıda özel davetlinin katıldığı nikah töreniyle Çırağan Sarayı'nda şarkıcı Onur Şan'la evlenen Seda Sayan için bir tören de, jüri üyesi olduğu Star TV'deki "Hayalin İçin Söyle" programında yapıldı.

Haberin Devamı

Foto galeri - Nikah fotoğrafları için tıklayın...

Video - Nikah görüntüleri için tıklayın...

Foto galeri - Seda Sayan fotoğrafları için tıklayın...

Bir düğün de stüdyoda

Kına gecesi ve düğün törenine dönüşen programda İbrahim Tatlıses, Seda Sayan'a düğün hediyesi olarak "Trabzon" bilezik taktı.
Seda Sayan ile genç şarkıcı Onur Şan, üç ay önce başlayan ilişkilerini gözlerden uzak bir şekilde Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen nikah töreniyle evlilikle noktaladı. AKP İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli ve Türk Sineması'nın duayen yapımcısı Türker İnanoğlu'nun şahitlik yaptığı nikahın ardından soluğu jüri üyesi olduğu "Hayalin İçin Söyle" programında alan Seda Sayan, burada da özel bir kutlamayla karşılaştı.

Haberin Devamı

Bir düğün de stüdyoda

Gazetecilerin kendisini görüntülemesine sinirlenen Onur Şan, kına gecesi türküleri söylenirken duygulu anlar yaşadı.

Seda Sayan, "El alem ne derse desin" şarkısını söyleyerek programa başladı. Seda Sayan'ı duygulandığı anda, sanatçı arkadaşları hep birlikte hareketli türküler söyleyerek Sayan'ı halaya kaldırdılar. Canlı yayında sanatçı arkadaşlarıyla birlikte halaylar çeken Seda Sayan, "Çok mutluyum. Canlı yayında düğünüm yapıldı" dedi.

Kırmızı göğüs dekolteli kostümüyle programa katılan Seda Sayan'ı, çiçeği burnunda eşi Onur Şan, stüdyonun balkonunda özel bir masaya oturarak izledi. Programın bitiminde kulis odasında buluşan çift, bir süre dinlendiler. Güvenlik görevlilerinin stüdyo çıkışında büyük önlem alması dikkat çekti.

Bir düğün de stüdyoda

Seda Sayan ile Onur Şan'ın nikah törenine katılan 40 özel davetli arasında Ahmet Turan Şan (Seda Sayan'ın kayınpederi), Osman Yağmurdereli (Nikah şahidi, AKP İstanbul Milletvekili ve sanatçı arkadaşı), Kadir Topbaş (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı), İbrahim Tatlıses (sanatçı arkadaşı), Semra Özal (merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi), Gülben Ergen (sanatçı arkadaşı), Şerife Şan (Seda Sayan'ın kayınvalidesi), Seda Sayan Şan, Onur Şan, Türker İnanoğlu (Nikah şahidi ve Erler Film'in sahibi), Ayşe Ak (Seda Sayan'ın annesi) de vardı.

Haberin Devamı

Kulis odasından el ele çıkan Seda Sayan ile eşi Onur Şan, gazetecilerin sorularına cevap vermeden hızlı bir şekilde arabalarına bindiler. Seda Sayan ile eşi Onur Şan, yayın sonrası Çırağan Sarayı'na geçtiler.



 

Bir düğün de stüdyoda

Canlı yayın esnasında yarışmacıların koçu olarak görev yapan sanatçılar ile yarışmacılar, birlikte Seda Sayan'ın yanına gelerek, "Yüksek yüksek tepelere" adlı türküyü söyleyerek ünlü sanatçıya kına gecesi yaptılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!