’Binbir Gece’ bu sezon çok ÅŸaşırtacak

Güncelleme Tarihi:

’Binbir Gece’ bu sezon çok şaşırtacak
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 16, 2008 00:00

Geçtiğimiz sezon kanlı gelinlik sahnesiyle biten "Binbir Gece", kaldığı yerden bu akşam başlıyor.

Haberin Devamı

YENÄ° SEZONDAN Ä°LK KARELER

Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin başrolde olduğu dizinin bu bölümünde, Onur ve Şehrazat kendilerine zehir olan düğünün etkisinden kurtulmaya çalışırlar ve ikili arasında yeni bir gerilim oluşur.

HALİT ERGENÇ

’Binbir Gece’ bu sezon çok şaşırtacak
Şehrazat’la Onur’un aşkı daha derin bir noktaya gidecek

Geçtiğimiz sezon "Binbir Gece"nin sezon finali canlı yayınlandı. Yeni sezonda yeni sürprizler olacak mı? Onur bu sürprizlerin neresinde yer alacak?

- Sezon başında yazarlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu sezon için bizleri bile çok şaşırtacak ve heyecanlandıracak fikirler bulduklarını söylediler ama bu fikirlerinden çok da fazla bahsetmediler. Dolayısıyla bizim için de sürpriz olacak gelişmeleri biz de heyecanla bekliyoruz. Bugüne kadar çok heyecanlı ve güzel bir seyir yakalayan yazarlarımız bu sene de muhakkak ki bizleri hayal kırıklığına uğratmayacak, temposu yüksek ve heyecanla izleyeceğiniz bölümler yazacaklardır.

Haberin Devamı

 Şehrazat ile Onur, olaylı düğünleri öncesi yakaladıkları mutluluğu sürdürebilecekler mi? Onları bekleyen yeni zorluklar neler?

- Şehrazat da Onur da güçlü karakterlere sahipler. Dolayısıyla aşklarında ve paylaştıkları hayatta birtakım dalgalanmalar olması kaçınılmaz. Daha anlaşarak, hayata karşı birlik olarak ama anlaşmazlıklara da düşerek ilişkilerini daha derin ve sarsılmaz bir noktaya götüreceklerdir. Muhakkak ki hatalar yapacak belki de ikileme düşecekler. Biz de, masalsı Şehrazat Onur aşkını sizlere her boyutuyla, zevkle izleyeceğiniz ve zaman zaman da imreneceğiniz şekilde sunmaya devam edeceğiz.

BERGÃœZAR KOREL

Aramıza yeni karakterler katıldı

"Binbir Gece" bu sene üçüncü sezonuna başlıyor. Gerek sizin, gerekse dizi ekibinin oldukça enerjik oldukları göze çarpıyor. Bu yüksek enerjiyi neye bağlıyorsunuz?

/images/100/0x0/55ea214bf018fbb8f86d11b6

- Biz 3 senedir birlikte çalışıyoruz. Tek bir bakışımızdan bile ne yapmamız gerektiğini anlayabiliyoruz. Güzel bir ekiple doğru enerjiyi yakalayıp doğru şekilde çalışıyoruz. Bu da seyirciye kadar ulaşıyor.

Haberin Devamı

Dizinin geçtiğimiz sezon canlı olarak ekrana gelen sezon finali bölümünde Onur’la Şehrazat tam da masal gibi bir düğünle evlenirken Şehrazat birden kanlar içinde kaldı. Şimdi Şehrazat’ı ve Onur’u neler bekliyor? İzleyiciler için biraz ipucu verebilir misiniz?

- Bu sezon diğer iki sezondan farklı olarak yeni isimler katıldı aramıza. Bu isimler de yeni hikáyeleri beraberinde getirdi. Hem bu yeni hikáyelerle hem de senaryodaki sürprizlerle bu sezon daha farklı geçecek diye düşünüyorum.

TARDU FLORDUN

Kerem iliÅŸkisini ihmal edebilir

Kerem aÅŸk hayatında aradığı mutluluÄŸu Bennu’da bulmuÅŸ ve evlenmiÅŸti. Ãœstelik baba da olmak üzereydi. Kerem ÅŸimdi hangi yolda ilerleyecek?Â

’Binbir Gece’ bu sezon çok şaşırtacak
- Kerem sonunda aradığı kadının gerçekten Bennu olduğunu anladı ve mutlu bir evliliği var. Baba olmaya hazırlanıyor ama aynı zamanda ailesi ve geçmişiyle ilgili sorular da kafasını karıştırıyor. Bu yüzden de ilişkisini biraz ihmal edebilir.

Haberin Devamı

Kerem, babası ve kız kardeşiyle yeni bir aile olmayı mı seçecek, yoksa aralarındaki uçurumlar daha da mı genişleyecek?

- Sezon finalinde Kerem aslında babasıyla en önemli ortak noktasının kardeşi olduğunu biraz daha hissetti. Babası "Kardeşinin hayatından endişeliyim" dedi. Bu farkındalık belki de biraz daha gidişatı değiştirebilir. Kerem artık madalyonun diğer tarafını araştırmak isteyebilir.

Kız kardeşi ve Burak’ın, ailelerinden yaptıkları gizli evliliğe Kerem’in tepkisi ne olacak? Bu durum, annesi bildiği Seval ve Burak ile ilişkilerini nasıl etkileyecek?

- Kerem artık ilişkisine daha bağımlı hale geldiği için kardeşiyle Burak’ın ilişkisiyle ilgili de çok sert bir tepki vermez diye düşünüyorum. Eğer olay evliliğe gidecek kadar ciddi bir duruma geldiyse ya çok büyük bir tepki verecektir ya da hiç tepki vermeyecektir. Bunu hep beraber öğreneceğiz.

CEYDA DÃœVENCÄ°

Haberin Devamı

Evliliği Bennu’nun büyük sevgisiyle ayakta duruyor

Anne olmaya hazırlanan Bennu’yu yeni sezonda neler bekliyor? Ceyda Düvenci’nin, rol gereÄŸi yaÅŸadığı hamilelik ve annelik duygusu, gerçekte kendisini etkiliyor mu?Â

/images/100/0x0/55ea214bf018fbb8f86d11ba
- Hamile olmamama rağmen sokakta hep hamile kadınları izliyorum. Bu durum beni anne olmaya çok özendiriyor. Bennu’yu bu sezon nelerin beklediğini ben de bilmiyorum. Şu anda mutlu bir hamilelik geçiriyor sadece onu söyleyebilirim.

 Kerem ile olan evlilikleri şu anda süt liman görünüyor. Nazar değmesin ama yeni bölümlerde esecek rüzgar, kopacak fırtına var mı?

- Kerem’in aklı şu anda geçmişinde olduğu için Bennu’yu biraz ihmal ediyor. Zaten bu evlilik de şu anda Bennu’nun büyük sevgisiyle ayakta kalıyor.

Haberin Devamı

 En yakın arkadaşının yaşadığı talihsiz olay, Bennu’yu nasıl etkiyecek? Şehrazat-Bennu dostluğu daha da güçlenecek mi?

- Onların arkadaşlıkları hiçbir zaman kötü gitmedi zaten. Yeni sezonda da aynı şekilde devam edecek.

DUYGU ÇETİNKAYA - MERT FIRAT

Sezen’le Burak’ın mücadeleleri devam edecek

Sezen, Burak ile ailesinden gizlice evlendi. Sezen ile Burak’ı neler bekliyor?

’Binbir Gece’ bu sezon çok şaşırtacak
- M.F: Burak çok mücadele etti ama sonunda Sezen’i aşkına inandırmayı başardı. İkisi de ailelerine karşı durdular. Bu sezon da mücadeleleri devam edecek.

- D.Ç: Sezen’le Burak aşk sarhoşluğu içerisinde, başlarına neler gelebileceğini, yollarına çıkacak engelleri hiç hesaplamıyorlar. Ama bu ikili için her şeyin çok kolay olacağını sanmıyorum, hiç beklenmedik sürprizler bu ikilinin yakasına yapışacak gibi görünüyor.

 Burak’ın Melek ile olan ve sonlanan eski ilişkisi, Sezen-Burak evliliğine etki edecek mi?

- D.Ç: Melek tabii ki belli bir süre Sezen-Burak gerçeğini kabullenemeyecek...

- M.F: Ufak tefek yıpranmalar olacak ama birbirlerine olan inançları tükenmeyecek.

SEFA ZENGÄ°N

Ahu’ya yapılan kötülükler rolümü sempatik kılabilir

/images/100/0x0/55ea214bf018fbb8f86d11be
Devamı olan bir diziye sonradan dahil olmak sizi kaygılandırmadı mı?

- Hayır, bu daha önce de yaşadığım bir durum. Önemli olan size biçilen rolün üstesinden gelebilmeniz. Bir işi başından da tutabilirsiniz, sonundan da yakalayabilirsiniz.

 Bu sezon dizide Ahu’yu ne gibi kötülükler bekliyor? Sizce bu durum seyircinin hoşuna gidecek mi? - Seyircinin beni sevip sevmeyeceğiyle ilgili yorumda bulunmam zor ama seyirci benim Ahu’ya yaptığım kötülüklerle ruhunu arındıracak. Ben Ahu’ya kötülük yaptıkça "Oh olsun sen bunu hak etmiştin" diyecekler, bu yüzden sempati duyabilirler.

CANAN ERGÃœDER

Eda’nın davranışının altında yatan sır

’Binbir Gece’ bu sezon çok şaşırtacak
Eda neden Şehrazat’a bu kadar düşman?

- Eda, onu çevreleyen tüm insanlarla ciddi bir iletişim bozukluğu içersinde. Hiç kimseye insaniyetle yaklaşamıyor. Bunun sebebi ise çocukluğundan kalma derin yaralar. Bu yaralar ilerleyen bölümler içinde daha net bir şekilde açıklanacak. Şu anki odak noktası ise Şehrazat. Bunun sebebini de yakında öğreneceksiniz.

 Sezon finalini de kana bulayan isim Eda oldu... Yeni sezonda da Eda bu kadar kötü mü kalacak?

- Ben kendi karakterimi, Eda’yı, "kötü" olarak nitelendirmek istemiyorum. Başkaları tarafından öyle görülse de, "kötü" olan bir insan kendine "Ben kötüyüm" demez. Yaptığı her şeyin altında kendince haklı sebepleri vardır. Bunlar, her ne kadar çevrede rahatsızlık uyandıran davranışlar olursa olsun.

HAZEL ÇAMLIDERE

Ahu’nun tek amacı para ve güç sahibi olmak

 Ali Kemal ile Füsun’un yeniden yakınlaşması Ali Kemal’in yeni eşi Ahu’yu nasıl bir davranış içerisine itecek?

/images/100/0x0/55ea214bf018fbb8f86d11c2
- Ahu karakterini etkilemez çünkü Ahu hiçbir zaman Ali Kemal’i sevmedi. Ahu’nun çok fazla vasfı olmadı. Bu yüzden de zengin bir ailenin oğluna kapağı atıp kurtulmak istedi.

Ahu dizinin kötü kadın karakteri mi olacak?

- Girişi de gelişmesi de böyleydi. Evliyaoğlu ailesinin kötü karakteri olan bir kız... Bu da böyle devam edecek. Burhan’la Nadide çifti, bu yaşta aşklarını doya doya yaşadıkları için Ahu’nun evde yarattığı huzursuzluk onları da etkiliyor. Amacı maddiyat olduğu için...

 Ali Kemal’i kazanmak için Ahu’nun girişimleri olacak mı?

- Final bölümünde Füsun’un boşanmasına sebep olan resim öğretmeni sevgilisinin yaptığı tabloyu ortaya çıkardı. Ahu’nun tek amacı para ve güç, başka hiçbir amacı yok. Bu yüzden de ilerleyen bölümlerde Ahu’yu hiç beklenmedik bir durumda da görebiliriz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!