BİLSEM sınavı ve mülakatları ne zaman? 2021 BİLSEM sözlü sınavı için tarih detayları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

BİLSEM sınavı ve mülakatları ne zaman 2021 BİLSEM sözlü sınavı için tarih detayları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2021 17:27

BİLSEM sınavı için mülakat tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan söz konusu sınavda öğrenciler kendilerine sorulan sorulara yanıt arayacak. 22 Mart tarihinde bireysel değerlendirmeye girecek olan öğrencilerin sınav giriş belgelerini yayımlayacak olan Milli Eğitim Bakanlığı, detayları paylaştı. Peki, BİLSEM sınavı ne zaman? İşte, 2021 BİLSEM sınav tarihi ile ilgili bilgiler

Haberin Devamı

BİLSEM sınavları ve mülakatları için tarihler netlik kazandı. Milli Eğitim Bakanlığının Bilim Sanat Merkezleri olarak bilinen BİLSEM, geçtiğimiz dönemde pandemi koşulları sebebiyle bireysel değerlendirme sürecini tamamlayamamıştı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre açıklanan takvimle birlikte bu süreç tamamlanacak. Peki, BİLSEM sınavları ve mülakatları ne zaman yapılacak? İşte, BİLSEM sınav tarihleri hakkında detaylı bilgiler.

BİLSEM sınavları, yayımlanan tablodaki takvime göre gerçekleşecek. Bireysel değerlendirme sınavları 29 Mart-25 Haziran tarihleri arasında tamamlanacak. Mart ayında yapılacak olan sınavların sonuçları, ilerleyen haftalarda açıklanacak.

2021 yılına ait BİLSEM öğretmen seçim süreci ise devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!