Bilmece: İşte kazanan(lar)

Güncelleme Tarihi:

Bilmece: İşte kazanan(lar)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2004 13:06

“Bir kişi” demiştim ama yine dayanamadım... İşte ödüllü bilmeceye doğru cevap verenler arasından, Selim İleri’nin son kitabı KAMELYASIZ KADINLAR’ı kazanan iki kişi :

(1) Önce bir hatırlatma (bir daha yarışmalar için) : “Cevabınızı bu sayfanın altındaki YORUMLAR bölümüne yazın. Ancak adınızı, adresinizi, telefonunuzu YAZMAYIN. Kazanandan sonra rica edeceğim” diyorum her seferinde. Maksat ev veya iş adresiniz, telefonunuz açık edilmesin. Yoksa cevap verirken adınızı, soyadınızı ve e-posta adresinizi yazmanızda bir sakınca yok. Cevabınızın altına açık adresinizi ve telefonunuzu yazmayın diyorum, sizin iyiliğiniz için...

(2) Verdiğim süre içinde, birden çok cevap verenler, verdiği cevabı düzeltenler, karı-koca cevap verenler dahil 491 cevap geldi, sonra gelenleri dikkate almadım artık.

(3) Bu katılımcılardan 93 kişi doğru cevap verdi.

(4) Doğru cevap verenler arasından (Yazıişlerinden Erol Abi’nin, Erol Türegün’ün uğurlu elleriyle) çekilen kurada kazanan - hadi yine dayanamadım - iki kişi :

CÜNEYT DOSTOĞLU

ALİ TUNCER

Haberin Devamı

(5) Kazananlardan, serdardevrim@hurriyetim.com.tr adresine (kitabı göndereceğim) açık adreslerini ve bir telefon numarası yazmalarını rica ediyorum.

*
* *

KATILAN HERKESE, DOĞAN KİTAP’A VE SEVGİLİ SELİM İLERİ’YE TEŞEKKÜRLER.

MART BAŞINDA BAŞKA BİR SORU, BAŞTA BİR KİTAPLA BULUŞMAK ÜZERE.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!