Bilişim´01 Etkinlikleri

Güncelleme Tarihi:

Bilişim´01 Etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2001 18:10

* Radyo 92nokta3, Bilişim 2001´in sponsorları arasında yer alıyor. Fuar boyunca canlı yayın yapacak olan radyo, iki giriş kapısının ortasına stüdyo kurarak dinleyicileriyle buluşacak.

* Comnet, fuar boyunca ´sunucu barındırma´ ve ´kiralama´ ile ilgili hizmetleri hakkında bilgi verecek. Her gün iş ortaklarıyla beraber bir seminer düzenleyecek.

* HP Türkiye, 5 Eylül´de ´Yeni Ekonomi Çözümleri´ konulu bir seminer düzenleyecek. Tam gün sürecek seminer Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Dolmabahçe A Salonu´nda yapılıyor.

* BEA Systems, 4 Eylül´de ´BEA E-iş Çözümleri´ konusunda seminer düzenliyor. Toplantı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Topkapı B salonunda, saat 15.00´te başlıyor.

* Avaya Türkiye, 5 Eylül´de saat 18.00-19.00 arasında Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi´nde seminer düzenliyor. Seminerin konusu ´İş Verimliliğini Arttıran Teknolojiler.´

* Avrasya bölgesindeki ABD Ticari Ateşelikleri bölgedeki ticari potansiyeli değerlendirmek üzere fuara katılıyor.

* İstanbul Proje Yönetimi Derneği, 4 Eylül´de ´Bilişim Projeleri Yönetimi´ semineri düzenliyor. Etkinlik saat 16.00´da Harbiye Askeri Müzesi´nde gerçekleşecek.

* KoçSistem, ´Yeni İş Modelleri´ başlığı altında 6 seminerle fuara katılıyor. Şirket fuarda kurumsal müşterilere yönelik hizmet paketleri sunacak.
* Heidrick & Struggles ´21. Yüzyılda Yetkin Yöneticileri Kazanma Savaşı´ sunumunu 4 Eylül´de Lütfi Kırdar Spor ve Sergi Sarayı´nda gerçekleştirecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!