Bilin bakalım kim dizi çevirecekmiş!

Güncelleme Tarihi:

Bilin bakalım kim dizi çevirecekmiş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2003 13:51

Ben size “Bu işlerin çivisi çıktı” demiyorum boşuna. (Gerçi “çivi” yerine başka laf kullanıyorum ya...) Eğer doğruysa tabii ki, Kanal 7 yılın transfer bombasını patlatmış. Gerçekten ihtiyaç vardı. Yeteri kadar rezillik yoktu televizyonlarda...

Haberin Devamı

Son yıllarda, en etkili medya olduğu için, televizyonların sayesinde ürettiğimiz “ünlülere” bir bakın önce (ilk aklıma gelenler bunlar, bir arşiv taraması yapılsa...)

* İbrahim Tatlıses’in kendisine fiili livata yoluyla tecavüz ettiği iddiasıyla “şöhreti yakalayan” bir şarkıcı...

* Hülya Avşar’ın kocası sıfatıyla maruf Kaya Çilingiroğlu’nun kendisine iğfal ettiği iddiasıyla belli bir dansçı...

* Yanında gezdirdiği teşhirci karısıyla övünerek adını duyuran bir koca...

* Yasemin Kozanoğlu’nun tuvalette döverek malzeme olan bir “pleyboy”... (Bunların eskiden eli yüzü düzgün olurdu hiç olmazsa, şimdi babasının parası olması kâfî.)

* Kumkapı Cinayeti denilen adliye vakası sayesinde meşhur olup sahneye çıkan, “Üzgünüm” adlı bir dizi çeken Zeynep Uludağ...

(15 Aralık 1997’de Hürriyet’te çıkmış bir haber, mesela. İnanın yalan söylemiyorum, şaka yapmıyorum : Zeynep Uludağ ayağını burktu - Toptaşı Cezaevi'nde kaza.  Kanal D için çekilen "Üzgünüm" adlı dizide başından geçenleri oynayan Kumkapı Cinayeti'nin kahramanı Zeynep Uludağ ayağını burktu. Dizinin eski Toptaşı Cezaevi'nde çekilen sahnelerinde ayağı yerdeki oyukta ters dönen Uludağ, büyük bir acı ile kendisini yere attı. Sol ayak bileğinin tandon bağlarının koptuğu tespit edilen Zeynep'in ayağı dizine kadar sargıya alındı. Ancak Zeynep, ayağı sargılı olduğu halde bile çekimleri sürdürmekten vazgeçmedi.)

* Aynı Zeynep Uludağ’la lezbiyen ilişkisi olduğu iddiasıyla kocası tarafından hastanelik edilen şarkıcı Güllü...

* Aynı Zeynep Uludağ’ın öldürdüğü adamın karısı olarak şöhret sahibi olan ve Aktüel dergisine “birbirinden ilginç” pozlar veren kadın...

SADEDE GEL SERDAR

Gelelim...

Anadolu Ajansı’nın bir haberi (7 Şubat) :

İSTANBULLU KUMA DİZİDE OYNAYACAK
 
“Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ne bağlı Karacadağ Köyü'ne kuma olarak giden İstanbullu Gülten Esen ile nikahsız yaşadığı Cemil İstekli, kendi hayatlarını anlatan bir dizide oynayacaklar.”

İstanbul'da bir şirkette bilgisayar operatörü olarak çalışırken, iş merkezinde bekçilik yapan Cemil İstekli'ye aşık olup, ardından Karacadağ Köyü'ne yerleşen Gülten Esen ile nikahsız yaşadığı İstekli'nin hayatı dizi film oluyor.

Gülten Esen, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da tanıştığı 5 çocuklu Cemil İstekli ile geçen yıl ekim ayında köyde yapılan bir düğünle evlendiğini hatırlattı.

Köye kuma geldikten sonra bütün hayatının değiştiğini, bir televizyon kanalından dizi çekimi için teklif aldıklarını anlatan Esen, dizide kendi hayatlarını oynayacaklarını söyledi.
Kurban Bayramı'ndan sonra senaryoyu okuyacaklarını ifade eden Esen, ''Kanal 7'den bize teklif geldi. Ben ve Cemil İstekli dizide oynamak istiyoruz. Bütün yaşadıklarımızın dizide yer almasını istiyoruz. Dizinin çekimleri İstanbul ve Siverek'in Karacadağ Köyü'nde yapılacak'' dedi.”

*

Kabahat sadece bu tür isteriklerde değil. Çünkü her yerde, her zaman haddini bilmeyenler çıkar. (para + şöhret)

Kabahat (1) medyada (2) bunların ve bunları adam diye televizyona çıkaran, haber yapanlara “yuh” demeyen (hatta bayıla bayıla izleyen) seyircilerde!

Bu muhteşem üçlünün ilişkisine “kenefte buluşma” demek yanlış olur mu?   
   

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!