Bild'in haberine göre tmeklklmklaei

Güncelleme Tarihi:

Bildin haberine göre tmeklklmklaei
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 09:32

Bild'in haberine göre, Alman vatandaşı 16 yaşındaki Jan ve 21 yaşındaki Hendrik, işledikleri cinayeti itiraf etti. Yargılamanın sonunda Jan'ın 10 yıl, Hendrik'in ise müebbet hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.

Haberin Devamı

atanist oldukları iddia edilen ikili, bu cinayetin yanı sıra bir başka kişiyi ‘kana susadıkları için’ öldürmeye teşebbüsten suçlanıyorlar.

Duruşmayı yalnızca kurban ve zanlının yakınları izleyebilecek. Öldürülen taksicinin ailesi yargı sürecini izlemek üzere Almanya’ya geldi.

MEZARLIKTA VAHŞİ CİNAYET

Genellikle siyah kıyafet giymeyi tercih eden, vampirlere ve cadılara inandığı iddia edilen ikilinin satanist olduğu ve bu nedenle de şiddet eğilimi gösterdikleri ifade ediliyor. İkilinin Haziran ayındaki bu cinayeti de bu nedenle işlediği düşünülüyor.

Jan ve Hendrik, Haziran ayında Prag'da 38 yaşındaki bir taksicinin taksisine bindi ve şoförden kendilerini bir mezarlığa götürmesini istedi. Mezarlığa ulaştıklarında, arabadan inip taksiciyle birlikte sigara içtiler.

Haberin Devamı

O esnada, Hendrik, taksiciyi boğmaya başladı ve Jan da yanlarındaki çantada yer alan keseri çıkartarak, taksiciye rastgele vurmaya başladı. İlk darbe hedefini tam tutmayıp, taksiye saplanınca, taksici de kaçmaya çalıştı. Ancak kaçarken düşmesi üzerine saldırganlar da keserle yeniden saldırıya geçti. Keserle 42 yerinden yaralanan taksici, hayatını kaybetti.

İkili kurbanlarını çalılıklara sürükleyip saatini, telefonunu ve parasını çaldı. Hiç birşey olmamış gibi taksiye binip olay yerinden uzaklaşan Almanlar, 500 metre uzaklıktaki park alanında uyuyup, iki gün sonra Almanya’ya döndü. Saldırganlar, daha sonra taksinin içinde unuttukları ve üzerinde isimlerinin yazdığı bir nottan tespit edilerek, tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!