Bihter'in zor anları

Güncelleme Tarihi:

Bihterin zor anları
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 24, 2009 12:49

Aşk-ı Memnu'da heyecan doruklara çıkıyor.Behlül, yurt dışına çıkar. Behlül'ün yokluğu Bihter'e ve Nihal'e zor gelir. Bihter her geçen gün Adnan Bey'den biraz daha uzaklaşır.

Haberin Devamı

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu'da heyecan doruklara çıkıyor.
BaÅŸrollerini Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç TatlıtuÄŸ, Nebahat Çehre'nin oynadığı Halit Ziya UÅŸaklıhgil'in ölümsüz eseri AÅŸk-ı Memnu'nun bu akÅŸam ekrana gelecek bölümünde heyecan doruÄŸa çıkıyor. Posta Gazetesi'nin haberine göre;  yeni bölümün konusu şöyle; BeÅŸir, Behlül ve Bihter arasındaki yasak aÅŸkı Adnan Bey'e anlatmaya karar verir. Fakat bütün gerçekleri anlatacakken Adnan Bey'in sözleriyle bir anda suskun kalmanın daha doÄŸru  olduÄŸunu düşünür. Â

Reddedilmeye dayanamadı   Â

Behlül, yurt dışına çıkar. Behlül'ün yokluğu Bihter'e ve Nihal'e zor gelir. Bihter her geçen gün Adnan Bey'den biraz daha uzaklaşır. Adnan Bey, sürekli reddedilmenin yarattığı kırgınlık ve öfkesini bastırmaya çalışır. ancak reddedilmeye daha fazla dayanamaz ve Bihter ile zorla sevişir. Bu durum Adnan Bey ve Bihter'in arasında büyük bir uçurumun açılmasına neden olur.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!