Beyoğlu'nda tinerci dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlunda tinerci dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2007 15:11

BEYOĞLU'nda madde bağımlısı olduğu öne sürülen ve çaldığı kamyonetle benzin istasyonuna giren 25 yaşındaki Murat Albayrak, 6 araca çarptıktan sonra kaçmaya çalışırken çevredekiler tarafından yakalandı. Albayrak, şovmenleri aratmadı, vatandaşlarla diyalogları gülüşmelere neden oldu. Polis otosunun camını kafa atarak kıran Albayrak polislerle de kavga etti. Cama kafa attığı için yaralanan Albayrak, sağlık ekiplerine de zor anlar yaşattı. Albayrak'ın son hedefi sağlık ekibindeki bir zamanlar TV dizisinde oynayan ‘Fısfıs İsmail’ lakaplı Süleyman Yağcı oldu.

Haberin Devamı

Kaptanpaşa Mahallesi’nde nakliyecilik yapan Ömer Bıyık’ın kamyonetini çalan Murat Albayrak, Dolapdere’de bir benzin istasyonuna girerek 6 araca çarptı. Albayrak, daha sonra kamyonetten inerek hızla kaçmaya başladı. Albayrak, çevre sakinleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Polis otosuna bindirilen Albayrak'la vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Albayrak, konuşmalarıyla şovmenleri aratmadı.

POLİSLERLE KAVGA ETTİ

Bir süre sonra Albayrak, bindirildiği polis otosunun camını kafa atarak kırdı. Dışarı çıkarak kaçmaya çalışan Albayrak, polisler tarafından tekrar yakalandı. Bu sırada Albayrak'la polisler arasında arbede yaşandı. Polis ekipleri tekmeleyerek etkisiz hale getirdikleri Albayrak'ı polis otosuna bindirdi.

Camı kırarken kafasından yaralanan Albayrak'a müdahale etmek isteyen sağlık ekipleri de zor anlar yaşadı. Sağlık ekibindeki ‘Fısfıs İsmail’ lakaplı Süleyman Yağcı’yı, Albayrak tanıyınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Albayrak, Yağcı’ya da takılmaktan geri kalmadı. Sağlık ekipleri yaralı gençle başedemeyince, tekrar polis devreye girdi. Albayrak, polis otosuyla önce hastaneye tedavisinin ardından da polis merkezine götürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!