Beyin Avcıları

Güncelleme Tarihi:

Beyin Avcıları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2005 16:00

"Zor Ölüm 2", "Deep Blue Sea" gibi filmlerin yönetmeni Renny Harlin, Beyin Avcıları'nda (Mindhunters) bu kez 7 FBI ajanının öyküsünü anlatıyor. Üstelik ajanların görevi aralarındaki katili bulmak ve cezalandırmak. İşleri de eskisine oranla çok daha zor. Filmin oyuncu kadrosu Val Kilmer, Eion Bailey, Clifton Collins Jr.Will Kemp, Jonny Lee Miller gibi isimlerden oluşuyor.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Harlin, "Beyin Avcıları"nda ümit vaad eden 7 FBI ajanından aralarındaki katili bulmalarını istiyor ve gizemli bir öyküye imza atıyor. Beyin Avcısı olabilmek için son bir testten daha geçirilecek olan ajanlar, birbirlerinin geçmişleri hakkında hiçbir şey bilmiyorlardır ve kısıtlı bir sürede aralarındaki gerçek katili bulmak zorundadırlar. Onları bu son teste tabi tutan ve eğitimleriyle ilgilenen de tipik bir FBI ajanı olmayan Harris'tir (Van Kilmer).

İşleri yakalayacakları suçlu hakkında hiçbir şey bilmeden suç işleme potansiyelini, davranışlarının onu götüreceği yeri bilmek olan Beyin Avcıları, hayatta kalabilmek için katili bulmak zorundadırlar. 

Â

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESi

Yönetmen: Renny HarlinÂ
Senaryo: Wayne Kramer, Kevin Brodbin
Oyuncular: Val Kilmer, Eion Bailey, Clifton Collins Jr.Will Kemp, Jonny Lee Miller, Kathryn Morris, Christian Slater,Patricia Velasquez, Cassandra Bell

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!