Beyaz yakalılara iş imkanı

Güncelleme Tarihi:

Beyaz yakalılara iş imkanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2002 14:49

31 Mayıs'ta başlayacak Intershop02 fuarı kapsamında düzenlenecek Yeni Girişimciler Zirvesi işsiz beyaz yakalılara kendi işlerinin sahibi olarak yeni istihdam alanları yaratabilme olanağı sunacak.

7. Uluslararasì Perakendecilik Fuarì (İstanbul Intershop02) kapsamında düzenlenen Yeni Girişimciler Zirvesi, ekonomideki krizler nedeniyle istihdam dışına itilen yönetici kadrolara, kendi işlerini kurabilmeleri fırsatı tanıyacak. Zirve, İFO Fuarcılık ve yenibir.com tarafından düzenleniyor. Zirvede farklı sektörlerden sekiz önemli markanın yöneticileri, franchising başta olmak üzere bayilik ve diğer iş ortaklığı modellerini, beyaz yakalılardan oluşan katılımcìlarla paylaşacaklar. Böylece kriz nedeniyle işsiz kalan beyaz yakalılar, kendi işlerinin sahibi olarak yeni istihdam alanları yaratabilme olanağı yakalayacaklar. Markalar ise gelecekte pazarlarını genişletme konusunda işbirliği yapabilecekleri, eğitimli ve vizyon sahibi dinamik iş ortaklarıyla tanışma fırsatı elde edecekler.
SEKİZ MARKA SEMİNERİ
Yeni Girişimciler Zirvesi, 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde yapılacak. Sekiz markanın gerçekleştireceği girişimcilik seminerlerinden oluşacak. Marka yöneticileri bu seminerlerde, potansiyel girişimcilere marka hedeflerini, ürün ve pazar yapılarını, büyüme stratejilerini ve iş ortaklığı modellerini anlatacaklar. Seminerler boyunca, marka yöneticileri ile semineri izleyen girişimciler karşılıklı diyalog fırsatı elde edecekler. İstanbul Intershop02'yi ziyaret etmesi beklenen 10 binden fazla iş sahibi perakendeciden yeni yatırım alanları arayanlar da seminerlerin dinleyicileri arasında yer alacak.
Zirve kapsamında Remax, Century 21, Budget, AutoKing, Janiking, Casper Computer, Duran Sandwiches ve Otacı girişimcilik seminerleri düzenleyecek. Yeni Girişimciler Zirvesi, 31 Mayıs Cuma günü saat 13:00da ilk girişimcilik semineri ile başlayacak. 14:30, 16:00 ve 17:30da olmak üzere ilk gün dört girişimcilik semineri düzenlenecek. 1 Haziran'da ise seminerler saat 11:00da başlayacak ve saat 13:00, 14:30 ve 16:00da olmak üzere dört seminer gerçekleştirilecek.
Seminerlere katılım ve fuara giriş ücretsiz olacak. Fuar süresince Tüyap Beylikdüzüne her gün Taksim AKM önü, Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadı önü ve Bakırköy Deniz Otobüsleri İskelesi önünden saat 10:00, 12:00, 14:00 ve 16:00'da servis kalkacak. Esenler Otogardan 10:30, 12:30 ve 14:30'da, Atatürk Hava Limanı Geliş Terminali önünden 10:20, 12:20 ve 14:20 saatlerinde ücretsiz servisler kaldırılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!