Beşiktaş'ta restorandan kovulunca ortalığı birbirine kattı! Müşterilerin üstüne tiner attı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2023 10:04

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bir şahıs yemek yiyen müşterileri para isteyerek rahatsız etti. Restoran çalışanlarının iterek yere düşürdüğü şahıs, uzaklaştırıldığı esnada müşterilere tiner attı. Kaçmaya çalışan şüpheli yakalanıp polise teslim edildi.

Haberin Devamı

Olay, dün gece saatlerinde Çırağan Caddesi'ndeki bir midyecide meydana geldi. İddialara göre tinerci olan Mehmet Çamlıbel midyecideki müşterilerin yanına gelerek para istedi. Müşteriler, para vermeyince Çamlıbel ısrar etmeye başladı. İşletme çalışanları müdahale ederek Mehmet Çamlıbel'i dükkanın önünden uzaklaştırmak istendi. Çalışanlar ile para isteyen kişi arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Bir süre sonra Çamlıbel yanında bulunan tineri çalışanların üzerine atarak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamaca sonucu saldırgan yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Çalışanların şikayetçi olduğu olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken saldırganın polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta restorandan kovulunca ortalığı birbirine kattı Müşterilerin üstüne tiner attı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!