BeÅŸ yeni film gösterimde

Güncelleme Tarihi:

Beş yeni film gösterimde
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 07, 2006 10:04

Bu hafta 5 yeni film gösterime giriyor. Andrew Lloyd Webber'in ünlü eserinden uyarlanan Operadaki Hayalet, 25. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin açılış filmi Ateşkes, tüyler ürperten konusuyla Kurt Kapanı öne çıkan filmler. Gen haftanın tek yerli filmi, Vahşi Doğa ise minikler için bir animasyon.

Haberin Devamı

Bu hafta 5 yeni film gösterime giriyor. Gaston Leroux'nun romanından Andrew Lloyd Webber'in sahne için uyarladığı Operadaki Hayalet adlı unutulmaz müzikal bir kez daha sinema perdesinde. Bu kez yönetmen koltuğunda Joel Schumacher var. İlk kez 20 yıl önce sahne prodüksiyonu olarak seyirciyle buluşan Operadaki Hayalet, defalarca beyazperdeye de aktarılmıştı.

25. Uluslararası Ä°stanbul Film Festivali'nin açılış filmi olan AteÅŸkes, ÅŸimdi de ticari gösterimde. Son yılların en etkileyici savaÅŸ filmlerinden biri AteÅŸkes. Christian Carion'un yönetmenliÄŸini üstlendiÄŸi film, Noel'i birlikte kutlayıp ertesi gün birbirlerine kurÅŸun sıkmak üzere siperlerine dönen askerlerin öyküsünü üzerine kurulu.Â

Festivalden bir film daha... Yönetmenliğini Greg McLean'in üstlendiği Kurt Kapanı esin kaynağını Avustralya'nın terkedilmiş bölgelerinde yaşanan gerçek bir olaydan alıyor. Üç üniversite öğrencisinin gizemli meteor kraterini görmek üzere çıktığı yolculuk, hiç beklenmeyen bir kabusa dönüşür.

Haberin Devamı

12. Adana Altın Koza Film Festivali'nde Koş Baba Koş adlı çalışmasıyla kurmaca dalında birincilik ödülü kazanan Togan Gökbakar'ın ilk yönetmenlik denemesi Gen. Komedyen Şahan Gökbakar erkek kardeşinin filminde konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Vahşi Doğa,Walt Disney'den hem küçüklere hem de içindeki çocuğu hiç büyütmeyen yetişkinlere... Bu animasyon filmin kahramanları bir hayvanat bahçesinde yaşayan ve vahşi doğayı hiç tanımayan bir grup hayvan. Ama günün birinde Afrika ornmanlarında yaşamak zorunda kaldıklarında başlarına neler geliyor neler.

En yeniler, gösterimdeki diğer filmler, yakında seyirciyle buluşacak yapımlar ile ilgili ayrıntılı bilgi için:  
http://sinema.hurriyet.com.tr/MovieList.aspx?tid=1

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!